viernes, 28 de febrero de 2014

calendari i el procediment d'admissió de l'alumnat a les ensenyances d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà i grau superior, en centres públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs 2014-2015.

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.



101 Asistentes en el sector de la gestión de edificios. EPSO/AST/130/14 (AST 3). Ámbitos: (18) Ingeniería climática, (15) Ingeniería electromecánica y electrónica, (15) Arquitectura y acondicionamiento interior, (18) Gestión de Proyectos, (17) Seguridad, salud e higiene, (18) Seguridad.

OFICINA EUROPEA DE SELECCIÓN DE PERSONAL (EPSO) 
La Oficina Europea de Selección de Personal (EPSO) organiza un concurso oposición con vistas a la constitu­ción de una lista de reserva para la contratación de asistentes en el sector de la gestión de edificios. 
La presente convocatoria tiene por objeto la constitución de listas de reserva destinadas a cubrir puestos vacantes de funcionarios en las instituciones de la Unión Europea, en Bruselas y Luxemburgo. 
ÍNDICE 
I. MARCO GENERAL
1. Número de candi­datos aprobados: 101
2. Observaciones:  Esta oposición se refiere a seis ámbitos; solo puede inscribirse en uno. Esta elección deberá hacerse en el momento de la inscripción electrónica y no podrá modificarse una vez cerrado el plazo de inscripción. 
Nota:  Para ser contratado en los servicios de las Instituciones Europeas en Luxemburgo, se requiere 
una buena comprensión del francés oral y escrito; es imprescindible en el marco del trabajo y de los intercambios con personas exteriores. 
II. NATURALEZA DE LAS FUNCIONES 
Los técnicos especializados serán responsables de las tareas de gestión, ejecución, supervisión y seguimiento en el sector de la construcción, especialmente en uno de los siguientes ámbitos: 
Ámbito 1: Ingeniería climática — (18 candidatos aprobados) 
Climatización, ventilación, calefacción, instalaciones hidrosanitarias, técnicas y métodos de explotación soste­nible de edificios de oficinas, gestión de la energía, gestión técnica centralizada, regulación automática. 
Ámbito 2: Ingeniería electromecánica y electrónica — (15 candidatos aprobados) 
Electricidad (corrientes de intensidad fuerte y baja), aparatos elevadores, equipos automáticos, detección y protección contra incendios, cableado de red informática/telefónica, gestión técnica centralizada, grupo elec­trógeno, alumbrado de seguridad, electricidad industrial y edificios y sistemas similares. 
Ámbito 3: Arquitectura y acondicionamiento interior — (15 candidatos aprobados) 
Acondicionamiento interior y exterior: reorganización de espacios, incluidos de oficinas, zonas de servicios, salas de reuniones y locales técnicos, señalización de confort y seguridad, dominio de las normas de confina­miento. 
Ámbito 4: Gestión de proyectos — (18 candidatos aprobados) 
Asistencia en gestión de proyectos inmobiliarios (construcción, renovación, alquiler de edificios), técnicas especiales, obra gruesa y acabado: estructuras, fachadas, persianas interiores y exteriores, tejados, carpintería interior y exterior, revestimiento de suelos y paredes. 
Ámbito 5: Seguridad, salud e higiene — (17 candidatos aprobados) 
Salud y seguridad en el trabajo: aplicación de medidas preventivas de seguridad e higiene, coordinación de seguridad y salud en fase de proyecto y de obra, elaboración de directivas de seguridad e higiene, gestión de situaciones de emergencia. 
Ámbito 6: Seguridad — (18 candidatos aprobados) 
Técnicas de seguridad (protección) en términos de evaluación e implementación de medidas de seguridad, tanto por medios físicos (construcción, carpintería,…) como electrónicos (como CCTV, control de acceso, detección de intrusiones): aplicación de medidas de seguridad, coordinación de los sistemas de seguridad en fase de proyecto y de obra, elaboración de directivas de seguridad, gestión de situaciones de emergencia, auditorías en el mantenimiento de las instalaciones de seguridad. Redacción de planes de continuidad o planes de crisis, redacción de las evaluaciones de riesgos. 
Estas funciones requieren, además, capacidad de gestión administrativa y financiera, así como un buen cono­cimiento de las herramientas informáticas (ofimática, Excel, Word, MS proyecto, etc.) y un conocimiento de los programas de gestión y de diseño asistido por ordenador (DAO), principalmente para los ámbitos 3 y 4. 
A título indicativo, las funciones podrán incluir, entre otras cosas: 
— tareas relacionadas con el mantenimiento y acondicionamiento de edificios, 
— tareas relacionadas con la gestión del mantenimiento asistido por ordenador (GMAO), la gestión técnica centralizada (GTC), la gestión térmica y energética, así como la explotación sostenible de los edificios, 
...
III. CONDICIONES DE ADMISIÓN . En la fecha límite para la inscripción electrónica deberá cumplir todas las condiciones generales y especí­ficas siguientes: 
1. Condiciones generales.
a) Ser ciudadano de uno de los Estados miembros de la Unión Europea. 
b) Estar en plena posesión de sus derechos civiles. 
c) Estar en situación regular respecto de las leyes de reclutamiento militar aplicables. 
d) Ofrecer las garantías de moralidad requeridas para el desempeño de las futuras funciones. 
2. Condiciones específicas 
2.1. Títulos y experiencia profesional 
Un nivel de enseñanza superior acreditado por un título de fin de estudios en relación con la naturaleza de las funciones, seguido de una experiencia profesional de tres años, como mínimo, en relación con la naturaleza de las funciones. 
Un nivel de enseñanza secundaria acreditado por un título de fin de estudios que habilite para cursar estudios superiores, seguido de una experiencia profesional de seis años, como mínimo, en relación con la naturaleza de las funciones. 
2.2. Conocimientos lingüísticos (2
Las lenguas oficiales de la Unión Europea son las siguientes: 
BG (búlgaro) .. FI (finés) .. MT (maltés)
CS (checo) .. FR (francés) .. NL (neerlandés)
DA (danés) .. GA (irlandés) .. PL (polaco)
DE (alemán) ..  HR (croata) .. PT (portugués)
EL (griego) .. HU (húngaro) .. RO (rumano)
EN (inglés) .. IT (italiano) .. SK (eslovaco)
ES (español) .. LT (lituano) .. SL (esloveno) 
ET (estonio) .. LV (letón) .. SV (sueco)
Lengua 1. Lengua Principal: conocimiento profundo de una de las lenguas oficiales de la Unión Europea.
Lengua 2. Segunda lengua (obligatoriamente distinta de la lengua 1) conocimiento satisfactorio del alemán, del inglés o del francés.
__________________________________
(2Véase el Marco Común Europeo de Referencia para las Lenguas (CECR) — nivel mínimo exigido: lengua 1 = C1/lengua 2= B2 
-----------------------------------------------
IV. PRUEBAS DE ACCESO 
V. ADMISIÓN A LA OPOSICIÓN Y SELECCIÓN BASADA EN TÍTULOS 
VI. OPOSICIÓN GENERAL 
VII. LISTAS DE RESERVA 
VIII. CÓMO PARTICIPA
1. Inscripción electró­nica . Deberá usted inscribirse por vía electrónica, siguiendo el procedimiento indicado en el sitio web de la EPSO y, en particular, en las Instrucciones de inscripción. 
Plazo (incluida la validación): 1 de abril de 2014 a las 12.00 horas del mediodía, hora de Bruselas

2 places d’Agents de la Policia Local (C2) de l’Ajuntament de Tordera (Barcelona) , en règim de personal funcionari interí, i per a la creació d’una borsa de treball.

ANNEX. Bases reguladores de la convocatòria del procediment selectiu per a la cobertura, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure i per procediment d’urgència, de dues places d’agents de la Policia Local de l’Ajuntament de Tordera, en règim de personal funcionari interí, i per a la creació d’una Borsa de Treball
 1. Objecte de la convocatòria. Constitueix l’objecte d’aquestes Bases el procediment selectiu per a la provisió, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure i per procediment d’urgència, de dues places d’Agents de la Policia Local de l’Ajuntament de Tordera, en règim de personal funcionari interí, enquadrades al Grup d’Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Escala Bàsica, d’acord amb allò previst al Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s’aprova el Reglament d’accés, promoció i mobilitat de les Policies Locals.
Les característiques de les places són les següents:
- Denominació: Agent de la Policia Local.
- Grup de classificació: C2.
- Nivell de Complement de Destí: 12.
- Jornada: temps complet.
- Tasques a realitzar: les que puguin ser encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les Policies Locals, i d’acord amb d’altres normes de caràcter legal o reglamentari.
- Tipus de personal: personal funcionari interí.
- Procediment de selecció: concurs oposició lliure.
- Durada de la relació: el/la funcionari/ària nomenat/da amb caràcter interí cessarà per qualsevol de les causes enumerades als articles 33 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s’aprova el Reglament d’accés, promoció i mobilitat de les Policies Locals, i 7 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del Personal al servei de les Entitats Locals, i, en tot cas, en incorporar-se al lloc de treball el/la funcionari/ària de carrera que estigui en situació administrativa amb dret a la reserva del lloc de treball.
2. Requisits de les persones aspirants.  Per a ser admesa i, en el seu cas, prendre part en aquesta convocatòria, les persones aspirants hauran de reunir, amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d’instàncies, els següents requisits:
- Tenir la nacionalitat espanyola, sens perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
- Haver complert 18 anys i no passar dels 35.
- Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l’exercici de les funcions pròpies de la plaça i no patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi l’exercici de les funcions pròpies del lloc de treball.
- Tenir una alçada mínima d’1,60 metres en el cas de dones i d’1,70 mentre en el cas d’homes.
- Estar en possessió dels permisos de conduir de les Classes A i B i de l’autorització per conduir vehicles prioritaris (BTP).
- No haver estat condemnada per cap delicte ni separada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol Administració Pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics en virtut de resolució judicial. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
- No trobar-se afectada per cap causa d’incompatibilitat de les establertes a la Llei 53/1984, de 26 de desembre.
- Estar en possessió de la titulació exigida per a l'accés a la subescala i categoria a la qual pertany el lloc: títol de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, han d'estar acompanyades de l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de l’homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.
- Estar en possessió del nivell B de català, acreditat per la Junta Permanent de Català de la Generalitat de Catalunya o per mitjà d’algun dels certificats o títols equivalents. En cas contrari, prèviament a la realització de les proves, s’haurà de superar una prova de català, que consistirà en uns exercicis equiparables a la prova nivell de català de la Junta Permanent. Serà avaluada com a apta o no apta.
3. Presentació d’instàncies. Les instàncies per sol·licitar prendre part en el procés selectiu aniran adreçades al President de la Corporació i es presentaran al Registre General de l’Ajuntament en el termini de 10 dies naturals, atès que se segueix el procediment d’urgència, comptats a partir de l’endemà de la darrera publicació del corresponent anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{de l' 1 al 10 de març de 2014, a.i.}  www.tordera.cat

Concesión Administrativa para la explotación del Bar Cafetería del Centro Social de la Tercera Edad. Ayuntamiento de Teulada.

AYUNTAMIENTO TEULADA.
De conformidad con acuerdo adoptado por la Junta de Gobierno Local de fecha 29 de enero de 2014, por medio del presente anuncio se efectúa convocatoria del procedimiento abierto, atendiendo a la oferta económicamente más ventajosa, con varios criterios de adjudicación, para la adjudicación del contrato de concesión administrativa para la explotación del Bar Cafetería del Centro Social de la Tercera Edad, conforme a los siguientes datos:
1. Entidad adjudicadora: Ayuntamiento de Teulada
a) Organismo: Ayuntamiento de Teulada.
b) Dependencia que tramita el expediente: Unidad Contratación.
2. Obtención de documentación e información:
a) Dependencia: Unidad de Contratación.
b) Domicilio: Avda. Santa Catalina, 2.
c) Localidad y código postal: Teulada, 03725
d) Teléfono: 965740158 Ext. 1606-1607
e) Correo electrónico: contratación@teuladamoraira.org
f) Dirección de Internet del perfil del contratante:
3. Número de expediente: 561/2014.
4. Objeto del Contrato: Concesión Administrativa para la explotación del Bar Cafetería del Centro Social de la Tercera Edad.
a) División por lotes y número de lotes/número de unidades: No.
b) Lugar de ejecución: Centro Social de la Tercera Edad
1) Domicilio: Plaza de la Constitución, 6
2) Localidad y código postal: Teulada, 03725.
c) Plazo de la concesión: cuatro años con posibilidad de prórroga por dos años más.
d) CPV (Referencia de Nomenclatura): .
5. Tramitación y procedimiento:
a) Tramitación: ORDINARIA.
b) Procedimiento: Abierto, con varios criterios de adjudicación.
6) Criterios de adjudicación. De conformidad con el Pliego de Cláusulas Administrativas Particulares: Mayor cuantía del canon a pagar a favor del Ayuntamiento. (Hasta 80 Puntos), Economicidad y variedad en los precios de consumiciones a cobrar a los jubilados y pensionistas, (hasta 20 puntos)
7. Presupuesto base de licitación: Canon mensual: 550,00.- mejorables al alza.
8. Garantías exigidas:
a) Provisional: No se exige.
b) Definitiva: 2.000.-
9. Requisitos específicos del contratista: Según pliego.
10. Presentación de ofertas o de solicitudes de participación:
a) Plazo de presentación: Durante los quince días naturales siguientes al de publicación del anuncio de licitación en el BOP.[butlletí oficial de la província - alacant, 28 febrer 2014 - n.º 41] {del 1 al 15 de marzo de 2014, a.i.}
b) Lugar de presentación:
1. Dependencia: Unidad de Contratación.
2. Domicilio: Avda. Santa Catalina, 2.
3. Localidad y código postal: Teulada 03725

31 becas «Turismo de España» 2014 para realizar prácticas profesionales y de investigación turística en las Consejerías españolas de turismo en el extranjero.

... convocatoria de 31 becas a personas físicas de nacionalidad española para la realización de prácticas profesionales y de investigación turística, de acuerdo con los siguientes apartados:
1. Objeto, modalidad e imputación presupuestaria.
Objeto: La presente resolución tiene por objeto la convocatoria, en régimen de concurrencia competitiva, de un total de 31 plazas, con el fin de mejorar la cualificación y formación de los recursos humanos en el sector turístico.
Modalidad: Becas para realizar prácticas profesionales y de investigación turística en las Consejerías Españolas de Turismo en el Extranjero.
Número:
•  18 plazas para Europa (excluido Moscú).
•  13 plazas para el resto de destinos (incluido Moscú).
Distribución geográfica de las Consejerías de Turismo Españolas en el Extranjero:
Europa: Berlín, Bruselas, Copenhague, Dublín, Estocolmo, Fráncfort, Helsinki, La Haya, Lisboa, Londres, Milán, Moscú, Munich, Oslo, Paris, Roma, Varsovia, Viena, Zúrich.
Región Asia-Pacífico: Cantón, Pekín, Tokio y Mumbai.
Norteamérica: Chicago, Los Ángeles, Miami, México, Nueva York, Toronto.
Sudamérica: Buenos Aires, Sao Paulo.
Dotación económica:
•  Europa excluido Moscú 24.000 euros brutos/beca.
•  Resto de regiones incluido Moscú: 31.000 euros brutos/beca.
En el importe de la beca están incluidos los gastos de desplazamiento de ida y vuelta a la ciudad de destino, los de alojamiento, manutención y desplazamientos en la ciudad de destino, la obtención, en su caso, del visado y de los gastos derivados del mismo o de su renovación, cuya gestión correrá a cargo del becario, dado su carácter personalísimo y en su caso, la suscripción de una póliza de seguro de asistencia sanitaria y de vida y accidentes valida en el país donde realicen las prácticas y que cubra el periodo de duración de la beca.
Duración: 12 meses.
La concesión de las becas convocadas por la presente orden quedará condicionada a la existencia de crédito adecuado y suficiente en los presupuestos del organismo, relativos a los ejercicios 2014 y 2015, con arreglo a lo establecido en el artículo 56 del R.D. 887/2006, de 21 de julio, por el que se aprueba el Reglamento de la Ley General de Subvenciones.
2. Requisitos de los solicitantes.
1. Estar en posesión de la nacionalidad española.
2. Estar en posesión, antes de la finalización del plazo de presentación de solicitudes, de una licenciatura o grado universitario (cualquiera), o bien disponer de una diplomatura en Turismo, Ciencias Económicas y Empresariales, Marketing, Sociología y Gestión y Administración Pública. Dichas titulaciones han debido obtenerse con posterioridad al 1 de enero de 2011.
Los títulos obtenidos en el extranjero o en centros españoles no estatales deberán estar convalidados o reconocidos oficialmente por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.
3. Tener una nota media mínima de 6,5 sobre 10 o de 1,75 sobre 4. Se deberá acreditar con el oportuno certificado expedido por el centro universitario correspondiente.
4. No estar incursos en ninguna de las causas de inhabilitación previstas en el artículo 13.2 de la Ley 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvenciones.
5. Estar al corriente en el cumplimiento de sus obligaciones tributarias y frente a la Seguridad Social.
6. No haber disfrutado con anterioridad de ninguna beca «Turismo de España», ni haber disfrutado en los tres años anteriores al de esta convocatoria de una beca para una finalidad similar, en concreto las concedidas por Administraciones Autonómicas, Cámaras de Comercio, ICEX, Organismos de Promoción Turística de la UE, etc.
7. Idiomas:
• Inglés: se acreditará con un certificado «B2» o superior del marco común europeo de referencia para las lenguas.
•  Idioma de los países donde están ubicadas las Consejerías españolas de turismo: 
Se acreditará con un certificado «B2» o superior del marco común europeo de referencia para las lenguas.
Los certificados acreditativos de los idiomas deben indicar expresamente el nivel que corresponda (B1,B2, C1……).
4. Procedimiento y solicitudes.
1. Procedimiento. La ordenación e instrucción del procedimiento estará a cargo de la Dirección General de TURESPAÑA). La Resolución del Procedimiento será competencia de la Presidencia de TURESPAÑA, a propuesta de la comisión técnica de valoración.
2. Solicitudes y documentación.
2.1 Presentación de solicitudes: La solicitud se elaborará conforme al modelo «Impreso de Solicitud de Beca» que figura en el Anexo I de esta resolución, y es accesible a través de la página web de Turespaña, www.tourspain.es.
La presentación de las solicitudes, dirigidas al Presidente del Instituto de Turismo de España, podrá realizarse dentro del plazo máximo de 15 días hábiles a contar desde el día siguiente al de la publicación en el «BOE» de esta resolución{del 1 al 18 de marzo de 2014, a.i.}, por cualquiera de las siguientes vías alternativas:
Presentación telemática a través de la sede Electrónica del Ministerio de Industria, Energía y Turismo https://sede.minetur.gob.es de acuerdo con lo establecido en el artículo 27 de la Ley 11/2007 de acceso electrónico de los ciudadanos a los servicios públicos. 
Para acceder a esta aplicación es necesario el Documento Nacional de Identidad electrónico o cualquiera de los certificados electrónicos reconocidos, admitidos por la Administración General del Estado. El certificado electrónico con el que se presente la solicitud deberá corresponder al solicitante.
En la página Web antes citada se recoge la información necesaria para completar la solicitud. Este Registro estaría disponible a partir del día siguiente a la publicación de la convocatoria en el «Boletín Oficial del Estado».
Presentación presencial: En caso de no presentar las solicitudes por vía electrónica, cabe presentarlas en soporte papel, en el Registro General del Instituto de Turismo de España y, en cualquiera de los demás registros y oficinas (entre ellas, las oficinas de Correos) previstos en el artículo 38.4 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común.
Deberá dirigirse a la siguiente dirección: Instituto de Turismo de España, c/ Capitán Haya 41 28020 Madrid.
Los solicitantes que presenten su solicitud de beca en las representaciones diplomáticas u oficinas consulares de España en el extranjero podrán adelantar a la Subdirección General de Gestión Económico-Administrativa y de Tecnologías de la Información, la solicitud con el sello acreditativo de la fecha de presentación, preferentemente por email: becas@tourspain.es o por fax: 91 3433469.
... Para cualquier información adicional, los interesados podrán dirigirse al buzón oficial becas@tourspain.es o al teléfono 91 343 34 06 fax: 91 343 34 69.

jueves, 27 de febrero de 2014

borsa de treball per a Peons de conservació i manteniment. Ajuntament de Sant Lluís (Menorca-Illes Balears)

Ajuntament de Sant Lluís . BASES ESPECÍFIQUES PER LES QUALS S’HA DE REGIR EL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER A PEONS DE CONSERVACIÓ I MANTENIMENT AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL O INTERÍ
1.- Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de treball per a peons de conservació i manteniment municipal.
Els/les aspirants formaran part d’una borsa de treball que els donarà dret, segons l’ordre de puntuació obtingut en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir, ja sigui amb motiu del període estival, substitucions, augment temporal de feina o altres causes.
Aquesta borsa de treball es mantindrà vigent per un període de dos anys, o fins que es convoqui la propera borsa.
Les funcions a realitzar seran les pròpies del lloc de treball, així com, si és el cas per necessitats del servei, les d’enterrador o ajudant d’enterrador.
2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants. Per ser admesos al concurs oposició, els/les aspirants han de complir els requisits següents, que s’han de reunir el dia en que acabi el termini de presentació de sol·licituds:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici de l’establert a l’article 57.4 de la llei 7/2007, de 12 d’abril, que aprova l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent.
e) No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques ni estar inhabilitats per al desenvolupament de funcions públiques.
f) No trobar-se inclosos en cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació per al desenvolupament del càrrec.
g) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents. Els aspirants que tenguin la condició de disminuïts hauran de presentar certificat dels òrgans competents on s’acrediti aquesta condició i la capacitat per a l’exercici de les feines pròpies del càrrec.
h) No trobar-se inclòs en cap dels supòsits d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions publiques.
i) Estar en possessió del carnet de conduir B1.
3.- Sol·licituds. Les sol·licituds per a optar al concurs oposició, adreçades al Batle, es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Sant Lluís, finalitzant el termini de presentació als quinze dies naturals a comptar des del dia següent de la publicació de la present convocatòria al BOIB, d’acord amb el model que figura com annex núm. 1.{del 28 de febrer al 14 de març de 2014, a.i.} www.ajsantlluis.org

borsa extraordinària: places del cos d’Auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears. -amb caràcter d’interinitat-,

SINDICATURA DE COMPTES Acord del Consell de la Sindicatura pel qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.
  • ANNEX I
    Bases de la convocatòria
    1. Normes generals. 1.1. L’objecte d’aquestes bases és regular la convocatòria d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places del cos d’auditors de l’SCIB.
    1.2. La selecció de les persones candidates s’efectuarà mitjançant un concurs, que consistirà en la valoració dels mèrits que detalla l’annex II d’aquesta convocatòria.
    1.3. Per poder formar part de la borsa extraordinària, els candidats hauran d’arribar a la puntuació mínima de 5 punts.
    1.4. La realització d’aquest procés selectiu és regulat per aquestes bases, d’acord amb els Criteris que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’SCIB, aprovats per l’Acord del Consell de 24 de setembre de 2009, i s’ajusta al que estableixen l’article 103 de la Constitució espanyola; la Llei 4/2004, de 2 d’abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears i el seu Reglament de règim interior; i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears;
  • 3. Requisits i condicions de les persones candidates. 3.1. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents, dels quals han d’estar en possessió durant tot el procés selectiu:
    a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos que, d’acord amb l’article 57 de l’EBEP, es permeti l’accés a l’ocupació pública.
    b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
    c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial per a l’accés al cos o escala de funcionari. En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
    d) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos d’auditors de l’SCIB.
    e) Estar en possessió del títol acadèmic o nivell de titulació exigits o en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports. Si el títol procedeix d’un estat membre de la Unió Europea, s’ha de presentar el certificat acreditatiu del reconeixement o de l’homologació del títol equivalent, de conformitat amb la Directiva 89/48, de 21 de desembre de 1988, el Reial decret 1665/1992 i altres normes de transposició i desplegament.
    Els títols exigits per participar en el procés selectiu són el títol de grau o la llicenciatura en dret, economia, administració i direcció d’empreses, o títol equivalent.
    f) Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell B2, o equivalent, d’acord amb el que preveu la Relació de llocs de treball de l’SCIB.
    4. Sol·licituds. 4.1. Les persones interessades a participar en el concurs han de presentar una sol·licitud, a la qual han d’adjuntar tota la documentació enumerada en el punt 5.1 d’aquestes bases.
    Els impresos de sol·licitud per participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades a l’SCIB i en el seu portal web  www.sindicaturaib.org.
    4.2. Les persones candidates han de declarar que tenen les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos d’auditors.
    4.3. Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar en el Registre General de l’SCIB o en alguna altra de les formes que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
    4.4. El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils, a comptar a partir de l’endemà del dia de la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB.{del 28 de febrer al 18 de març de 2014, a.i.}

Borsa de treball: Tècnic-a Auxiliar d’Obres Públiques del Consell de Mallorca.

Primer. Convocar el procediment extraordinari i el procediment específic de selecció mitjançant convocatòria pública de concurs, per a cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants per a la subescala, la classe o la categoria de tècnic-a auxiliar d’obres públiques del Consell de Mallorca.
Segon. Establir les bases per les quals s’ha de regir aquesta convocatòria, que són les publicades en l’annex I.
ANNEX I
BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, LA CLASSE O LA CATEGORIA DE TÈCNIC-A AUXILIAR D’OBRES PÚBLIQUES PER AL CONSELL DE MALLORCA.
GRUP O SUBGRUP: C1
FUNCIONS GENERALS
Col·laborar en l’elaboració de la documentació relativa a projectes viaris determinant els plànols necessaris i la realització d’operacions bàsiques de càlcul estructural i d’instal·lacions.
Interpretar plànols de construcció, identificant els seus elements i obtenint dimensions.
Fer i/o supervisar els amidaments d’obra executada, directament o encomanant-ho al personal adscrit a l’obra.
Fer els treballs de camp necessaris per quantificar l'ocupació, fent memòries descriptives i croquis dels béns o serveis afectats quan així ho demani el director o directora de l'obra, junt amb el Servei d'Expropiacions.
Fer les inspeccions de camp, anotar objectes i béns susceptibles de ser valorats i fer els amidaments d'edificacions, construccions i tancaments.
Col·laborar en la instrucció d'expedients d'expropiació. Redactar i emetre l'informe de camp.
Fer tasques de gabinet tècnic, d'acord amb les indicacions de la direcció d'obra, com replanteigs de certes unitats d'obra, modificacions de plànols, o elaboració dels plànols definitius de senyalització i d'expropiacions.
Gestionar els aplicatius d'ITS (sistemes intel·ligents de transport). Coordinació amb diferents organismes i informació del trànsit i
incidències de la xarxa de carreteres via web i per ràdio. Realització d'informes tècnics dels sistemes i gestió de tràmits administratius.
Mantenir el programa informàtic de gestió de tasques de manteniment i/o encarregar-se de l’aplicació d’inventari d’elements viaris.
Inspeccionar la xarxa viària de la zona assignada i notificar la presència de qualsevol element que pugui minvar la seguretat a la carretera proposant diferents solucions.
Col·laborar i/o executar el projecte de senyalització amb el personal del contractista o amb el personal propi del Consell i supervisar el final del projecte.
REQUISITS. Títol de Batxiller o Tècnic, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització de presentació d’instàncies.
Carnet de conduir B.
SISTEMA DE SELECCIÓ. CONCURS. La puntuació mínima per a poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2, B i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS . S’ha de valorar la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, la classe o la categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant d’acord amb el punt 1 de l’annex III.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El termini de presentació és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el BOIB.{del 28 de febrer al 18 de març de 2014, a.i.}
ANNEX II
1. FORMULARI I PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El formulari de sol·licitud i les bases per a participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades al Servei de Selecció, de la Direcció Insular d’Hisenda i Funció Pública, situat a la Llar de la Infància, (carrer del General Riera, 113) i en l’adreça d’Internet  http://www.conselldemallorca.net/borses.
Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar compulsades, dins el termini previst, en el Registre General del Consell de Mallorca ubicat a les adreces següents del municipi de Palma:
C/ del Palau Reial, núm. 1  ...

1 tècnic/a superior en Ciència i Tecnologia dels Aliments,1 veterinari/ària, 1 oficial de primera d’obra, 3 peons d’obra. Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA (VAERSA).

Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA (VAERSA). Convocatòria per a la provisió de diverses places de caràcter temporal. [2014/1716]
En la pàgina web de VAERSA, Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA, www.vaersa.com, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió de les places següents:
un/a tècnic/a superior per a la província de València (preferentment llicenciatura o grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments, i es valoraran altres llicenciatures o graus relacionats amb la branca de sanitat), un/a veterinari/ària per a la província de València, un/a oficial de primera d’obra i tres peons d’obra per a la zona de Tuéjar, en la província de València, com a personal temporal adscrit a  encomandes de gestió encarregades a la societat mercantil VAERSA, que té la consideració de mitjà propi instrumental i servei tècnic de la Generalitat.
La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a la plaça s’haurà d’aportar en el moment de la presentació de la candidatura, i no es prendrà en consideració la presentada amb posterioritat.
El termini de presentació de candidatures serà de set dies naturals a comptar des de la data de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 28 de febrer al 6 de març de 2014, a.i.}
El procés de selecció discorrerà a través de les fases següents:
- Primera. Recepció de curriculum vitae i mèrits.
– Segona. Comprovació del compliment de les bases.
– Tercera. Prova psicotècnica.
– Quarta. Entrevista personal.
Els successius anuncis que siguen procedents relatius a aquesta convocatòria es publicará

1 Tècnic/a Superior Arquitecte/a, adscrit/a al Servei de Planejament Urbanístic (exp. 727/14). Àrea Metropolitana de Barcelona

El gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per decret de data 13 de febrer de 2014, ha resolt convocar concurs públic per a la provisió d’un lloc de treball de tècnic/a superior arquitecte/a, del grup A, subgrup A1, nivell 20C de complement de destinació, adscrit/a al Servei de Planejament Urbanístic de la Direcció de Serveis d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Les bases de selecció del citat concurs es troben a Administració de Personal de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (c/ 62, núm. 16, edifici B, planta baixa, sector A, Zona Franca, 08040- Barcelona) i al web www.amb.cat.
Les persones interessades, hauran de presentar la sol·licitud acompanyada de currículum vitae detallat i fotocopia dels documents acreditatius dels mèrits que al·leguin, durant el termini de vint dies naturals, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al DOGC, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.{del 28 de febrer al 19 de març de 2014, a.i.}
Les sol·licituds també podran ser presentades d’acord amb el que determina l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (RJPA).

Borsa de treball per a la Llar d'Infants municipal. Ajuntament de Castellterçol. (Vallés Oriental-Barcelona )

Per Decret de l’Alcaldia de data 17 de febrer del 2014, s’han aprovat les bases de la convocatòria del procés de selecció per a la formació d’una Borsa de treball de persones candidates a cobrir, en règim d’interinatge, els llocs de treball vacants i substitucions a la Llar Municipal d’Espurna de Castellterçol. Igualment s’ha aprovat la convocatòria del procés de selecció.
Les sol·licituds de participació s’hauran de dirigir a l’Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3) en el termini de 20 dies naturals a partir del dia següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC.{del 28 de febrer al 19 de març de 2014, a.i.}
www.castelltersol.cat/es
.......................................
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONES CANDIDATES A COBRIR, EN RÈGIM D’INTERINATGE, ELS LLOCS DE TREBALL VACANTS I SUBSTITUCIONS DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL L’ESPURNA DE CASTELLTERÇOL
1. Objecte de la convocatòria de la borsa. La borsa de treball té com objecte disposar de persones candidates per a cobrir, en règim d’interinatge, els llocs de treball vacants i substitucions necessaris per a la prestació dels serveis de Llar d’Infants Municipal, en tant no es produeixi la seva cobertura pels procediments de provisió i selecció definitius establerts, o la reincorporació dels seus titulars.
2. Requisits per formar part de la borsa. Per tal de formar part de la borsa de treball, les persones interessades han de reunir els requisits específics següents:
1.- Titulació / qualificació:
- Tècnic/a superior en educació infantil o equivalent.
- Mestre/a d’educació infantil o equivalent.
- Reconeixement de la qualificació adequada per impartir el primer cicle de l’educació infantil (Ordre del Departament d’Educació de 5.7.2001, DOGC núm. 3430, de 13.7.2001)
2.- Certificat de suficiència de català (C) o equivalent.
3. Coneixement de la llengua catalana. Les persones participants hauran d’acreditar, prèviament al seu nomenament, estar en possessió del nivell de coneixement de llengua catalana necessari per al desenvolupament de les funcions de la categoria professional del lloc de treball, d’acord amb l’establert al Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya (DOGC 3660, de 19.6.2002) i les equivalències que determina l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s’actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 5511 de 23.11.2009), modificada per l’Ordre VCP/233/2010, de 12 d’abril (DOGC núm. 5610, de 19.04.2010).
4. Coneixement de la llengua castellana. Les persones participants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d’acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l’expressió oral com en l’escrita, en el grau adequat a l’exercici de les funcions pròpies de la categoria professionals a la qual s’opta.
5. Estructura de la borsa: categoria professional i funcions. La borsa de treball estarà constituïda amb les persones que constin admeses a la categoria professional següent: Educador/a de llar d'infants (Grup B).
Les funcions que correspon desenvolupar als/a les treballadors/es d’aquesta categoria son les següents:
• Atendre directament els infants, sent el responsable del grup assignat, en el seu desenvolupament de la personalitat individual i social, tant en el camp físic, com psíquic i social i de la seva neteja personal, vestit i alimentació. També atendre la vigilància i custodia dels infants en el cas de sortides programades pel centre.
• Formar part de l'equip educatiu participant en l'elaboració, l'execució i l'avaluació dels projectes que s'estableixin en el pla general de funcionament del centre.
• Programar, desenvolupar i avaluar els processos educatius i d'atenció als infants.
• Mantenir una relació periòdica amb els familiars dels infants, proporcionant-los orientació i suport, així com amb altres professionals i serveis educatius relacionats amb l'educació i el desenvolupament dels infants.
• Supervisar i avaluar el personal en pràctiques adscrit a l'aula, si escau.
6. Formalització de les sol·licituds. La sol·licitud d’incorporació a la borsa s’ha de formalitzar mitjançant sol·licitud presentada al Registre General de l’Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3). La mateixa haurà d’anar acompanyada de la documentació justificativa dels requisits i mèrits exigits en aquestes bases.
El termini per presentar sol·licituds serà de 20 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la resolució de convocatòria.{del 28 de febrer al 19 de març de 2014, a.i.}
Una finalitzar el Termini de presentació de sol·licituds es publicarà una llista provisional d'admesos i exclosos.
Es podrà requerir a les persones participants l'esmena o la millora de les sol·licituds defectuoses. En el cas de no ser esmenades, es considerarà que els interessats desisteixen de la seva sol·licitud.
L’Administració podrà rectificar en qualsevol moment d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.