viernes, 6 de marzo de 2009

Premis Literaris Vila de Paterna "XlV Jocs Florals".

Ajuntament de Paterna. Bases dels Premis Literaris Vila de Paterna "XlV Jocs Florals".
1.- L'Ajuntament de Paterna, l'Àrea de Promoció i Dinamització, i la Comissió de Festes, a fi de mantindre la tradició i de contribuir a la creativitat literària i artística convoca els Premis Literaris Vila de Paterna "XLV Jocs Florals".
2.- Podrà concórrer al premi qualsevol autor/a, amb tots els treballs que considere oportú i en qualsevol de les modalitats. Els treballs hauran de ser inèdits i originals i no hauran sigut guardonats en cap altre certamen.
3.- Els premis de poesia hauran d'estar escrits en valencià i els premis de prosa poden estar escrits en valencià o en castellà, segons s'indique en cada cas. Tots els treballs que opten als premis patrocinats per l'Ajuntament han de cenyir-se a la normativa lingüística oficial.
Termini de presentació de sol·licituds. L'admissió de treballs s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el BOP i conclourà el dia 5 de juny del 2009.
(publicat en el BOP-València nº 55 de 6 de març)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia