lunes, 12 de julio de 2010

50 Edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

Anunci de l'Exel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre aprovació de bases de la 50 Edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
ANUNCI
1. Podrà participar qualsevol cuiner professional d'àmbit nacional i internacional, sempre que siga en representació d'una empresa d'hostaleria o entitat afí a la gastronomia i ho acredite amb la documentació corresponent.
2. El cuiner pot estar acompanyat d'un ajudant de cuina, i l'organització els proporcionarà a cada un una invitació personal per al dinar.
3. El cuiner ha d'elaborar una paella de 15 racions, segons la recepta confeccionada pel Comité Organitzador del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i avalada pel Club de Caps de Cuina de la Comunitat Valenciana.
4. La finalitat del Concurs és la implantació d'unes normes de màxima qualitat en la restauració, així com una major divulgació i reconeixement de la Paella Valenciana a escala internacional. A aquestos efectes, els participants en el Concurs que incloguen en la carta dels seus restaurants la paella valenciana, hauran d'elaborar-la d'acord amb la recepta a què fa referència la base anterior.
5. La persona que vulga participar podrà presentar una inscripció en l'Ajuntament de Sueca al fax núm. 96 170 14 34 fins a les 14 h. del 13 d'agost d'aquest any, i facilitarà el nom, direcció, telèfon, fax, correu electrònic, o qualsevol altre mitjà que permeta localitzar-la el més ràpidament possible. Així mateix, i per tal de permetre l'ingrés del premi en cas de resultar-ne guanyador, haurà de facilitar el número de compte corrent de l'empresa a què representa.
6. De totes les inscripcions, la Comissió Organitzadora seleccionarà un màxim de 40 concursants.
7. La Comissió Organitzadora, que estarà integrada per l'alcalde, les regidores de Protocol i Festes i personal assessor designat per la Corporació, té potestat per a convidar a aquells cuiners que considere oportú que hagen de participar en el concurs.
8. La inscripció és gratuïta, el transport i allotjament del concursant i el personal que els acompanyen seran al seu càrrec.
9. El Concurs tindrà lloc al passeig de l'Estació de Sueca, i s'iniciarà a les 10:30 hores del diumenge 12 de setembre de 2010.
10. Els cuiners inscrits hauran de vestir l'uniforme reglamentari, i en cas de representar a una casa regional, nacionalitat o país, podran presentar-se amb el vestit típic. Durant la preparació de la Paella Valenciana serà imprescindible la perfecta identificació de l'empresa o entitat concursant.
11. Els premis als quals es pot optar són els següents:
Premis Generals
1r premi: 2.500 €
2n premi: 1.500 €
3r premi: 1.000 €
Als imports anteriors se'ls aplicaran els descomptes corresponents als impostos en vigor
Premis específics
Premi a la millor paella realitzada per concursant de fora de la Comunitat Valenciana: Pergamí
Premi a la millor paella realitzada per concursant de fora de l'Estat espanyol: Pergamí.
Premi "Nicolau Primitiu" al millor cuiner jove (menors de 24 anys): Pergamí.
Premi "Josep Bernat i Baldoví" a la millor paella local: Pergamí
Els premis generals i els específics són compatibles. A la resta dels concursants classificats se'ls lliurarà una distinció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia