lunes, 3 de agosto de 2015

borsa de treball operari de la Brigada d’Obres. Ajuntament des Mercadal (Menorca-Illes Balears)

Per Junta de Govern Local de dia 29 de juliol de 2015, s’han aprovat les bases que regiran el concurs-oposició per a la formació d’una borsa de treball per a la cobertura de places d’operari de la Brigada d’Obres que quedin vacants temporalment dins aquesta categoria professional, en règim laboral, o estatutari, segons escaigui, les quals transcrites literalment, diuen:
“PRIMERA.- Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la formació d’una borsa de treball per  a la cobertura de places d’operari de la brigada d’obres que quedin vacants temporalment dins aquesta categoria professional, en règim laboral, o estatutari, segons escaigui per concurs-oposició.
SEGONA.- Requisits dels aspirants
a) Ser espanyol o complir amb els requisits de l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, regulador de l’accés a l’ocupació pública de nacionals d’altres estats.
b) Haver complert setze anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa; en el supòsit de ser menor de divuit anys és necessari el consentiment dels seus pares o tutors o l’autorització de la persona o institució que els tingui al seu càrrec.
c) Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent.
d) No patir malaltia o defecte psíquic o física que impedeixi realitzar les funcions corresponents.
e) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni estar inclòs en causa d’incapacitat o incompatibilitat establerta a la legislació vigent per a l’accés a la funció pública.
f) Estar en possessió del carnet de conduir B1.
TERCERA.- Funcions. Seran les pròpies del càrrec d’operari de brigada d’obres.
QUARTA.- Instàncies. Les sol·licituds per prendre part a les proves selectives s’hauran de presentar en directament al Registre General de la Corporació o mitjançant el procediment establert a l’art. 38.4 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 15 dies naturals computats a partir de l’endemà de la publicació de les bases de la convocatòria en el BOIB{del 2 al 17* d'agost de 2015, a.i.} i a la pàgina web de l’Ajuntament. www.aj-esmercadal.org/     Carrer Major, 16, 07740 Es Mercadal, Illes Balears  - 971 37 50 02
A les instàncies hi haurà de constar la manifestació expressa de reunir totes i cadascuna de les condicions exigides en la base segona, referida sempre a la data d’expiració del termini de presentació, s’haurà d’adjuntar còpia del DNI i documentació justificativa (fotocòpies compulsades) dels mèrits al·legats. En el seu cas, presentació de la vida laboral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia