miércoles, 7 de julio de 2010

7 places d'agents de la Policia Local, (5 torn lliure i 2 mobilitat); ( C1 ). Bases. Ajuntament d' Algemesí (Ribera Alta-València)

Anunci de l'Ajuntament d'Algemesí (Ribera Alta-València) sobre bases de la convocatòria de (5+2) places d'agent de Policia Local. (pàgina 64 a 69)
Resolució 1250/2010, de 24 de juny, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Algemesí.
Aprovació bases per a cobrir 7 places d'agent de policia local. 5 per torn lliure i 2 per torn de mobilitat.
Vista la proposta de bases elevada pel regidor delegat de personal, aquesta Alcaldia, en ús de les atribucions que li confereix l'article 21.1.g) de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, modificada per la Llei 11/99 de 21 d'abril, per la present:
RESOL
Primer. Aprovar les bases que es transcriuen com annex al present acord, que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat de set places d'agent de policia local, vacants en la plantilla de personal d'aquest ajuntament 5 per torn lliure i 2 per torn de mobilitat.
Segon. La convocatòria, juntament amb les seues bases es publicaran al BOP un extracte en el BOE i DOCV, i es produiran els efectes administratius des de l'endema de la data de publicació de l'extracte en el BOE.
ANNEX
BASES PER A LA PROVISIÓ DE SET PLACES DE POLICIA LOCAL DEL COS DE POLICIA LOCAL, CATEGORIA D'AGENT, VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT D´ALGEMESÍ.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.-L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat, de places d'agents de la Policia Local, escala d'Administració Especial, subescala Serveis Especials, classe Policia Local i els seus Auxiliars, enquadrades en l'Escala Bàsica, corresponent-los el Nivell C de titulació.
De les places convocades 5 seran proveïdes per mitjà d'oposició per torn lliure i 2 per mitjà de concurs de mèrits per torn de mobilitat. Si les places ofertes pel torn de mobilitat no foren cobertes per este procediment de selecció, incrementaran les que hagen de ser proveïdes per oposició lliure.
Una vegada cobertes les places en propietat, la resta dels aspirants que hagen superat els 2 primers exercicis passaran a constituir en el mateix orde dels exàmens aprovats i la puntuació obtinguda una borsa de treball per a cobrir les possibles baixes i/o vacants que es produïsquen en el futur.
2. CONDICIONS DELS ASPIRANTS.-Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants, hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies:
1. Torn lliure
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller, Tècnic o equivalent o complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
Es consideren equivalents de Batxiller, Batxiller-LOE, Batxiller -LOGSE, Batxillerat Unificat Polivalent, Batxillerat Superior.
Es consideren equivalents de Tècnic, Tècnic -LOE, Tècnic- LOGSE, Tècnic Especialista Llei 14/1970.
S'admet tenir aprovades les proves d'accés a la Universitat per majors de 25 anys.
c) No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadros d'exclusions mèdiques que s'arrepleguen en l'annex d'estes bases, i tindre una estatura mínima d'1'65 metres els hòmens i 1'60 metres les dones.
d) Tindre complits divuit anys, sense excedir l'edat de trenta anys. Només als efectes de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l'Administració Local com a Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
e) No haver segut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de l'Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW o una relació potència/pes no superior a 0,16 KW/Kg, destinats al servici d'urgència o emergències, de conformitat amb el que disposa el RD 772/1997 de 30 de maig.
g) No trobar-se immers en cap dels supòsits d'incompatibilitat previstos en la Llei 53/84, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del Personal al Servici de les Administracions Públiques.
h) Estar en possessió del certificat del grau elemental de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora o equivalent. Esta exigència respon al ser Algemesí un municipi valencianoparlant i esta plaça, per els les seues funcions, comporten unes relacions amb els usuaris dels servicis en què és fonamental el coneixement d'esta llengua, a més, els llocs estan catalogats en l'acord de l'Ajuntament Ple de data 31-7-2000.
3. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ ANNEXA.-3.1. Les instàncies per a prendre part en la present convocatòria es dirigiran al Sr. Alcalde president d'este Ajuntament, podent utilitzar-se la instància model que facilitarà l'oficina d'informació municipal. Les instàncies es presentaran en el Registre General o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, durant el termini de 20 dies hàbils, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el "Boletín Oficial del Estado".
En les instàncies per a prendre part en esta convocatòria, els aspirants hauran de manifestar que reuneixen tots i cada un dels requisits exigits en estes bases i que es comprometen a prestar el preceptiu jurament o promesa, indicant a més si concorren per Torn lliure o Concurs de Mèrits per Mobilitat.
3. A les instàncies s'acompanyarà:
a) Justificant d'haver ingressat per drets d'examen, 15,50 € segons ordenança fiscal número 3.6. El dit ingrés es farà efectiu per mitjà d'autoliquidació que es facilitarà junt amb la instància.
Els citats drets d'examen només seran tornats als que no siguen admesos al procediment selectiu, per falta d'algun dels requisits exigits per a prendre part en el mateix. No s'exigiran drets d'examen en el cas de participar en el concurs de Mèrits per a Mobilitat.
b) Aquells que opten pel torn de mobilitat hauran de presentar la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, per mitjà d'original de la mateixa o còpia compulsada. Esta documentació haurà d'acompanyar-se a la instància en sobre tancat que podrà ser lacrat. No es tindrà en compte cap mèrit que no s'acredite en eixe moment. La documentació serà tornada als aspirants que no siguen seleccionats, una vegada ferma la resolució del procés de selecció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia