jueves, 8 de julio de 2010

borses de treball professor de formació específica de jardineria. Ajuntament de Xirivella (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre publicació de les bases específiques de la convocatoria per a la creació de borses de treball en els llocs en què es requerisca el perfil de professor de formació específica de jardineria.
Edicte
Mitjançant el present edicte es fan públiques les bases específiques de la convocatòria per a la creació de borses de treball en els llocs en què es requerisca el perfil de professor de formació específica de jardineria. www.xirivella.es
Primera.- Estes bases es regiran per les bases generals de borsa de treball, aprovades per la Resolució 704, de 10 de maig de 2004, publicades en BOP núm. 128, de data 31 de maig de 2004, modificades per resolucions núm. 618/05 i 1731/2007, de data 27 d'abril i 5 de desembre, i la resta de normativa aplicable.
Segona.- Les borses que s'han de constituir seran, segons detall:
Borsa de treball de professor de formació específica afecta a minusvalidesa i sense minusvalidesa, especialitat de professor de jardineria
Tercera.- Requisits.- Els aspirants hauran de reunir, a més dels requisits generals establits en de les Bases Generals referides en la base primera d'este text, els requisits següents:
a) Certificat de minusvalidesa, expedit per l'organisme competent, en el cas que es presenten a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa.
b) Certificat de compatibilitat funcional, expedit pel Centre de Valoració i Orientació de Discapacitats, c/ Sant Josep de Calasanz, 30. Tl. 963867900, en el cas que es presente a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa.
c) Característiques del perfil laboral
TITULACIONS I ALTRES REQUISITS: Professor/a de Formació Específica del curs de Jardiner:
1. Graduat en Educació Secundaria o equivalent, i Certificat de professionalitat de nivell 3 de la família professional Agrària i de l'àrea professional de jardineria, junt a 3 anys d'experiència laboral de jardiner, o bé cicle formatiu de grau mitjà de jardineria amb 1 any d'experiència laboral en l'ofici ; o bé titulacions de nivell superior relacionades amb la jardineria amb 1 any d'experiència laboral en l'ofici.
La acreditació serà per certificat expedit per organisme oficial o empresa acreditada oficialment, que certifique la experiència professional.
2. Competència pedagògica acreditada d'acord amb el que establisquen les Administracions competents: Formació en metodologia didàctica, certificada i expedida pels departaments de la Generalitat Valenciana competents. Mínim de 10 hores, o bé el curs d'aptitud pedagògica (CAP), expedit per l'Universitat.
Quarta: Admesos.- Les instàncies per a optar als llocs de treball convocats, s'ajustaran al model oficial, que s'adjunta com a annex a les presents bases i que podrà ser facilitat pel gabinet d'informació. S'hi haurà d'adjuntar, certificat de minusvalidesa i certificat de compatibilitat funcional, en el cas que opten a la borsa de minusvalidesa. En les instàncies s'ha de fer constar que es reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits, es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de DEU (10) DIES NATURALS, comptadors a partir del dia següent al de la publicació en el BOP. {del 9 al 18 de Juliol de 2010, a.i.}. Les bases es publicaran, a més, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la pàgina web, en les oficines d'informació municipal i en l´Agència de Desenvolupament Local, degudament coordinat pel gabinet d'informació. Després de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, mitjançant una resolució de l'alcaldia, s'aprovarà la llista d'aspirants admesos i exclosos, que es farà pública per mitjà del tauler d'anuncis de l'Ajuntament. Hi haurà un termini de cinc dies naturals per a l'esmena d'errors i si transcorre el termini, sense que es formulen reclamacions, estes llistes s'entendran definitives. L'alcaldia resoldrà les reclamacions presentades. La convocatòria del primer examen i els successius anuncis del tribunal de selecció es publicaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament. http://www.xirivella.es/es/xirivella-ajuntament/vigentes

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia