martes, 3 de agosto de 2010

1 plaça d'Agent del Cos de Policia Local, ( C1 ). Bases. Ajuntament de Faura. (Camp de Morvedre-València)

Ajuntament de Faura (Camp de Morvedre-València). (pàgina 38 i ss).
Edicte de l'Ajuntament de Faura sobre bases per a cobrir una plaça d'agent de la Policia Local.
Per Resolució d'Alcaldia núm. 237/2010 de 23 de juliol, es van aprovar les bases i la convocatòria per a cobrir una plaça d'Agent de policia del cos de la policia local de Faura, per mitjà de sistema d'oposició lliure, que a continuació es transcriu:
" BASES PER A LA PROVISIÓ, PER TORN LLIURE, D'UNA PLAÇA DE POLICIA LOCAL , CATEGORIA D'AGENT VACANT EN LA PLANTILLA DE PERSONAL DE L'AJUNTAMENT DE FAURA.
Bases per a la provisió d'una plaça d'Agent, Escala Bàsica, vacant en el Cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Faura.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat d'una plaça d'Agent del Cos de Policia Local, enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, escala bàsica, grup C, subgrup C1, vacant en la plantilla d'este Ajuntament, provinent de l'Oferta d'Ocupació Públic de l'any 2010. Cobrint-se pel torn lliure, per mitjà del sistema d'oposició.
2. CONDICIONS DELS ASPIRANTS.- L'accés a la categoria d'Agent de Policia Local es realitzarà per oposició, havent de reunir els aspirants els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini d'admissió de sol·licituds:
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
c) No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'establisquen, i tindre una estatura mínima d'1'65 metres els hòmens i 1'60 metres les dones.
d) Tindre complits díhuit anys, sense excedir l'edat de trenta anys. Només als efectes de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els serveis prestats anteriorment a l'Administració Local com a Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
e) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de l'Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B, amb un any d'antiguitat, i que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW o una relació potència/pes no superior a 0,16 KW/kg.
3. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ ANNEXA.- Les instàncies sol·licitant prendre part en l'oposició, es dirigiran a l'Alcaldia Presidència de l'Ajuntament, presentant-se en el Registre General o en la forma prevista en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El termini de presentació és de 20 dies naturals, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'esta convocatòria en el "Boletín Oficial del Estado". En les instàncies els aspirants hauran de manifestar que reunixen tots i cada un dels requisits exigits.
A les instàncies hauran d'adjuntar-se resguard acreditatiu del pagament dels drets d'examen, important la seua quantia la quantitat de 30 €. El pagament podrà efectuar-se per mitjà d'ingrés en el compte 2077. 0301. 32. 3100419973, de Bancaixa a nom de l'Ajuntament de Faura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia