jueves, 3 de octubre de 2013

1 Tècnic/a Arxiver (A2) -interinitat-. Ajuntament de Vinaròs. (Baix Maestrat-Castelló)

Convocatòria i les bases específiques que han regir la selecció per a proveir com a funcionari interí una plaça de TÈCNIC/A ARXIVER, vacant en la plantilla de l’Ajuntament de Vinaròs, les quals, tot seguit es transcriuen:
BASES ESPECÍFIQUES DEL PROCEDIMENT SELECTIU A SEGUIR PER AL NOMENAMENT COM A FUNCIONARI INTERÍ D’UN TÈCNIC/A ARXIU
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte de la present convocatòria és la selecció
i provisió, amb caràcter interí, de:
Categoria: TÈCNIC/A D’ARXIU
Núm. de llocs: 1
Règim jurídic: funcionari interí
Classificació: Escala d’Administració Especial, subescala Tècnica
Grup professional: grup A, subgrup A2
Sistema de selecció: concurs – oposició
TERCERA. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a ser admesos en la realització de les proves els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació d’instàncies:
a)
Tindre la nacionalitat espanyola, d’algun dels estats membre de la Unió Europea o estrangera en els termes establerts a l’art. 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Tindre complits 16 anys, i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c) Posseir la titulació de Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació o els tres primers cursos complets o primer cicle de la llicenciatura en Documentació o Història. Així mateix s’acceptaran al procés de selecció les persones que disposen del títol universitari de grau en Informació i Documentació o grau en Història.
d) No haver sigut imposada sanció disciplinaria, o en cas contrari, haver sigut cancel·lada del seu full de servicis o tindre’n dret a la cancel·lació.
e) Posseir la capacitat funcional necessària, tant física com psíquica i sensorial, per a l’exercici de les tasques pròpies del lloc a exercir.
f) No estar sotmès a expedient disciplinari ni procés penal. No obstant això, en cas contrari podrà sol·licitar-se la inclusió en la borsa; però no podrà obtindre’s destí durant la tramitació de l’expedient o procés penal. L’eventual obtenció del destí queda condicionada a la resolució que pose fi a l’expedient o procés.
QUARTA. PUBLICITAT DE LA CONVOCATÒRIA I BASES Les bases una vegada aprovades i la convocatòria, es publicaran íntegrament en el Tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Vinaròs i en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.[BOP 119 - 3 de octubre de 2013]
QUINTA. PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES
. En les instàncies els aspirants sol·licitaran prendre part en la convocatòria, hauran de manifestar que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides en la base tercera i es comprometran a acreditar-los documentalment quan els fóra exigit. Es dirigiran a l’alcalde
de la Corporació i es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament o de qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
La persona interessada adjuntarà a la sol·licitud el seu currículum de formació, justificant d’haver abonat els drets d’examen i experiència professional, així com els documents que acrediten els requisits exigits i els mèrits al·legats. Els documents acreditatius del mèrits al·legats es presentaran mitjançant fotocòpia compulsada.
Els drets d’examen es fixen en 25€, que s’hauran d’adjuntar amb la sol·licitud. L’import de la taxa, es farà efectiu en règim d’autoliquidació, mitjançant l’imprès establert a tal efecte per l’Ajuntament de Vinaròs, i que estarà a disposició dels aspirants a l’oficina de Rentes i Exaccions de l’Ajuntament de Vinaròs (Pl. Parroquial, núm. 12, 3a planta).
El termini de presentació i d’instàncies serà de 20 dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. .[BOP 119 - 3 de octubre de 2013]   {del 4 al 23 d'octubre de 2013, a.i.} Els successius anuncis únicament es publicaran en el tauler d’anuncis municipal.  www.vinaros.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia