sábado, 8 de febrero de 2014

1 llicenciat en Farmàcia o Biologia, o Bioquímica, o Química o Medicina. Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull.

Convocatòria per a la provisió/contractació d’una plaça de LLICENCIAT EN FARMÀCIA, BIOLOGIA, BIOQUÍMICA, QUÍMICA O MEDICINA de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’una persona per liderar la unitat de transferència i innovació.
Convoc. El procés per a la contractació d’un LLICENCIAT EN FARMÀCIA, BIOLOGIA, BIOQUÍMICA, QUÍMICA O MEDICINA, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça: Ser llicenciat en Farmàcia o Biologia, o Bioquímica, o Química o Medicina.
  • Tenir nacionalitat espanyola o de la UE.
Funcions per desenvolupar . Dur a terme el treball experimental establert pel desenvolupament del projecte.
Completar la Tesi Doctoral sobre la resistència als antibiòtics a les infeccions per Pseudomonas aeruginosa.
  • Totes aquelles funcions que li puguin ser delegades per l’Invetigador Principal.
Criteris de selecció dels aspirants. La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa.
Barem de mèrits i valoració
  • Màster relacionat amb la MNicrobiologia Clínica (1,5 punts).
  • Cursos relacionats amb la resistència als antibiòtics. (0,2 punts per curs amb un màxim d’1 punt).
  • Publicacions en revistes científiques indexades. (0,2 punts per cada punt de factor d’impacte en publicacions com a primer autor; 0,1 punt per cada punt de factor d’impacte en altres publicacions). Màxim d’1,5 punts.
  • Comunicacions a congressos científics. (0,2 punts epr cada comunicació en congressos internacionals; 0,1 punt per cada comunicació en congressos nacionals). Màxim 1 punt.
  • Experiència demostrable i acreditable en cursos o desenvolupament en tècniques fenotípiques, bioquímiques i moleculars aplicades a l’estudi dels mecanismes de resistència als antibiòtics. L’experiència s’haurà de demostrar amb un certificat o acreditació demostrable. Màxim 1,5 punts.
  • Participació en projectes d’investigació relacionats amb la resistència als antibiòtics i les infeccions per Pseudomonas aeruginosa. (0.5 punts per cada projecte de finançament públic competitiu nacional/internacional; 0,1 punt per altres projectes). Màxim d’1,5 punts.
  • Experiència demostrable en microbiologia clínica. 0,5 punts per any de feina en laboratoris de mircrobiologia clínica amb un màxim de 2 punts.
Forma d’acreditació dels requisits i mèrits
  • Presentació del títol acadèmic requerit.
  • Presentació dels títols de cursos formatius relacionats amb el lloc de feina que s’especifica.
  • Presentació de certificat de vida laboral.
  • Informes o certificacions d’altres centres on ha treballat amb anterioritat.
  • Presentació de les publicacions i projectes.
Reserva a favor de discapacitats. Hi ha una reserva del 2% de llocs de treball per discapacitats, segons l’article 38.1 de la Llei 13/1982 del 7 d’abril de integració social de minusvàlids de l’Estatut Bàsic dels Treballadors
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei per 12 mesos.
Retribució: 29.500 euros bruts anuals.
Presentació de sol·licituds: La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a info@caubet-cimera.es, referència LLICENCIAT EN FARMÀCIA, BIOLOGIA, BIOQUÍMICA, QUÍMICA O MEDICINA.
Termini de presentació: 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 9 al 13 de febrer de 2014, a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació la puntuació amb la persona seleccionada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia