viernes, 7 de febrero de 2014

borsa de treball en la categoria professional d’Enginyer/a de Camins, Canals i Ports (Grup A) a l’illa de Mallorca. Ports dels Illes Balears.

ANNEX I
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONFECCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL NO PERMANENT EN LA CATEGORIA PROFESSIONAL D’ENGINYER/A DE CAMINS, CANALS I PORTS (GRUP A)
PRIMERANORMES GENERALS
1.1. OBJECTE. L’objecte de la convocatòria és la confecció d’una borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria professional d’Enginyer/a de Camins, Canals i Ports (Grup A) a l’illa de Mallorca.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS
- Tenir la nacionalitat espanyola o alguna d’altra que, de conformitat amb  l’article 57 de l’EBEP, permeti l’accés a l’ocupació pública com a personal laboral.
- Tenir  16  anys  d’edat  complerts  i  no  haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
- No  haver  estat  separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol   administració   pública,   o   dels  òrgans constitucionals   o  estatutaris  de  les  comunitats  autònomes;  ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o  càrrecs  públics  per  resolució  judicial,  per  exercir funcions similars  a  les  que  complien,   en  el  cas  que  haguessin estat separats,  inhabilitats  o acomiadats disciplinàriament. En el cas de  ser  nacionals  d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació  equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent  que  impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes,  l’accés a una ocupació pública.
- Tenir  les  capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la categoria laboral en què s’inclou la plaça oferta.
- No patir cap malaltia ni estar afectat o afectada per cap limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l’exercici de les funcions corresponents a la categoria d’Enginyer/a de Camins, Canals i Ports.
Les persones aspirants que al·leguin discapacitat hauran de presentar, d’acord amb la normativa vigent, un certificat dels equips multiprofessionals de la Direcció General d’Atenció a la Dependència que acrediti les condicions personals d’aptitud per a l’exercici de les funcions fonamentals de la categoria professional d’Enginyer/a de Camins, Canals i Ports.
- Estar en possessió de la titulació següent: Enginyer/a de Camins, Canals i Ports o equivalent. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.
- Si el títol procedeix d’un Estat membre de la Unió Europea, s’haurà de presentar el certificat acreditatiu del reconeixement o de l’homologació del títol equivalent, de conformitat a la Directiva 89/48, de 21 de desembre de 1988, el Reial Decret 1665/1992 i altres normes de transposició i desplegament.
 - Estar en possessió del permís de conducció (classe B)
TERCERA. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
- El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de Ports de les Illes Balears.{del 7 al 18 de febrer de 2014, a.i.}
- El model de sol·licitud es troba al web de Ports de les Illes Balears www.portsib.es.
- Llocs de presentació:Registre de les oficines de Ports de les Illes Balears carrer Vicente Tofiño, 36 –Coll d’en Rabassa – 07007 Palma o en la forma que estableix l’article l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest darrer cas s’haurà d’enviar per fax (902 024 000) o per correu electrònic (rrhh@portsib.es), còpia de la sol·licitud, sense els annexos, amb el segell d’entrada. En cas contrari, s’exclourà, sense més tràmit, l’aspirant de la convocatòria.
En tot cas la sol·licitud s’ha de registrar i s’ha de segellar tota la documentació que s’hi adjunti.
- La sol·licitud ha d’anar acompanyada de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats en la forma establerta i de la documentació següent:
  • Curriculum Vitae actualitzat
  • Fotocòpia acarada del DNI o document identificatiu en vigor</
  • Fotocòpia acarada del permís de conducció en vigor
  • Fotocòpia acarada del títol acadèmic requerit i de l’homologació corresponent del títol, si escau.
  • Fotocòpia acarada de cada un dels mèrits al·legats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia