martes, 11 de febrero de 2014

borsa de treball d'educadors de les llars d'infants municipals. Ajuntament de Gelida. (Alt Penedés-Barcelona / Catalunya)

« BASES PER A LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER A PLACES D’EDUCADOR/A PER A LES LLARS D’INFANTS MUNICIPALS, PER A LA COBERTURA DE POSSIBLES VACANS QUE ES PUGUIN PRODUIR A LA PLANTILLA DE L’AJUNTAMENT DE GELIDA
Primera-. Objecte. L’objecte d’aquestes bases és la formació d’una borsa de treball per a places de d'educador/ora de les llars d'infants municipals de Gelida, per a la cobertura de possibles vacants que es puguin produir a la plantilla de l'Ajuntament de Gelida.
Segona-. Requisits per prendre part a les proves. Per prendre part en les proves de selecció, els/les aspirants hauran de reunir totes i cadascuna de les condicions o requisits següents, que hauran de complir-se l’últim dia de presentació de sol·licituds:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats membres en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
Així mateix, també podran presentar-se al procés de selecció les persones amb nacionalitat d’estats que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d’acord amb la legislació d’estrangeria aplicable.
Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de demostrar coneixements suficients de castellà i hauran de superar les proves establertes amb aquesta finalitat.
b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.
c) Estar en possessió del títol de  Tècnic/a superior en educació infantil, Tècnic/a especialista jardins d'infància educador infantil (mòdul professional III), Mestre/a d'educació infantil, Professor/a d'educació general bàsica especialista en preescolar o el Reconeixement de la qualificació adequada per impartir el primer cicle de l'educació infantil.
d) Posseir la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques de la plaça convocada.
e) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/da per a l’exercici de les funcions públiques.
f) No trobar-se incurs/a en causes d’incapacitat o incompatibilitat, senyalades als articles 36 i 37 del Reglament de funcionaris d’administració local i a la Llei 53/1984 sobre incompatibilitats de funcionaris al servei de les administracions públiques.
g) Tenir coneixements de català equivalents al certificat de nivell de suficiència de català (certificat C).
Tercera-. Presentació d’instàncies. Les persones interessades en prendre part a les proves han de presentar una instància, conforme el model que s’annexa a aquestes bases, en la qual hauran de manifestar que coneixen i accepten aquestes bases i reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides. Les instàncies, es dirigiran a l’alcalde president i es presentaran al registre general d’aquest ajuntament, o en la forma que estableix l’article 38.4 c) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú a partir de l’endemà de a comptar des del següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC, i per un termini de 20 dies naturals. {del 12 de febrer al 3 de març de 2014, a.i.} A la instància s'hi adjuntaran:
a) Fotocòpia del document nacional d’identitat, del document equivalent dels països de la unió europea, o del permís de residència i treball en el cas d’estrangers extracomunitaris.
b) Currículum vitae.
c) Certificats i títols acreditatius dels mèrits al·legats, tant personals com professionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia