jueves, 7 de agosto de 2014

1 Netejador/a. Ajuntament de Flaçà (Gironés-Girona)

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 135 de 16 de juliol de 2014 s’han publicat les bases i la convocatòria del lloc de treball de netejador/a, en règim de personal laboral temporal pel sistema de concurs oposició.
Els successius anuncis referents a aquesta esta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es faran públics en el taulell d’ anuncis i a la seu electrònica de la Corporació. www.flaca.cat
Per acord de la Junta de govern local, en sessió ordinària de data 12 de juny de 2014, s’acordà convocar, mitjançant concurs -oposició, un lloc de treball de netejador/a, en règim de personal laboral temporal vacant a la plantilla de personal laboral d’aquest Ajuntament, per incapacitat permanent de la seva titular, d’acord amb les bases que tot seguit es transcriuen:
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’ajuntament de la Flaçà necessita cobrir, per raons de necessitat i d’urgència, una plaça de netejador/a, en règim de personal laboral temporal a jornada parcial, mitjançant un concurs oposició, que es troba vacant a la plantilla de personal d’aquesta corporació, com a resultes de la resolució d’incapacitat permanent de la titular del lloc de treball.
2. CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL. Les bàsiques del lloc de treball seran principalment la realització de totes les tasques necessàries per netejar i mantenir en adequades condicions d’ús les dependències municipals, l’escola, el casal i el dispensari municipal i, entre d’altres:
- Escombrar, fregar, passar la mopa, treure la pols i deixar, en general, en condicions d’ús els espais que tingui assignats.
- Netejar els lavabos a fons amb els productes adients.
- Netejar el mobiliari, radiadors, vidres, cortines i equipaments diversos del centre corresponent.
- Escombrar i fregar patis, accessos, passadissos i qualsevol tipus d’espais dels centres on presten el seus serveis.
- Tenir cura, en el seu cas, de les plantes instal·lades al centre corresponent.
- Recollir i endreçar estris i objectes que fan servir els usuaris dels centres en les seves activitats.
- Obrir i tancar portes, finestres, sistemes de calefacció, etc.
Per a la realització d’aquestes tasques es requereix l’atenció deguda i la voluntat de fer allò que se’ls indiqui, amb l’aportació del seu esforç físic essencialment.
3. MODALITAT DEL CONTRACTE. El caràcter del contracte és laboral, i en règim de dedicació a temps parcial, 27 hores setmanals, de dilluns a divendres i es podrà flexiblilitzar depenent de les circumstàncies.
Es fixa una retribució bruta de 8.872,92 € (inclou el prorrateig de les pagues extraordinàries).
4. CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei es pot establir una altra edat màxima, diferent de l’edat de jubilació forçosa, per a l’accés a l’ocupació pública.
e) Estar en possessió de la titulació del grup AP següent: Certificat d’escolaritat o equivalent, o bé en condicions d’obtenir-la en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives.
Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d’Educació i Cultura.
f) Estar en possessió del nivell A- bàsic català o equivalent de la Junta permanent de Català.
g) No patir cap malaltia o limitació física o psíquica que impedeixi complir amb les funcions corresponents a la plaça convocada.
5. FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. Les sol·licituds es presentaran a les oficines de l’Ajuntament de Flaçà (horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores).
Les sol·licituds també es podran lliurar en la forma prevista a l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Les bases de selecció es publicaran al Butlletí Oficial de la Província, i el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des del dia següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 8 al 27 d'agost de 2014, a.i.}  ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia