viernes, 29 de agosto de 2014

ajudes per a museus, col·leccions museogràfiques permanents reconeguts i béns mobles de la Comunitat Valenciana.

ANNEX I
Bases per a la concessió d’ajudes per a museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts i béns mobles de la Comunitat Valenciana.
Primera. Objecte. Les ajudes tenen per objecte col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts, així com els ajuntaments,fundacions i associacions sense ànim de lucre titulars de béns mobles, en l’àmbit competencial de la Generalitat, per a:
1. Dotar els museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts d’un equip informàtic adequat o de dispositius perifèrics que completen l’equip informàtic ja existent, que puga ser utilitzat per a activitats pròpies.
2. Col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts en l’adquisició de sistemes de seguretat, tant actius com passius, per a protegir els fons conservats en les seues instal·lacions.
3. Col·laborar amb els museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts a sufragar els gastos derivats dels treballs de restauració realitzats per professionals de la conservació i restauració de les seues col·leccions.
4. Col·laborar amb els ajuntaments, fundacions i associacions sense ànim de lucre titulars de béns mobles a sufragar els gastos derivats dels treballs de restauració realitzats per professionals de la conservació i restauració del patrimoni moble que tenen a càrrec seu.
Segona. Beneficiaris. Les ajudes tenen com a destinataris els titulars dels museus i col·leccions museogràfiques permanents reconeguts, de conformitat amb el que establixen la Llei 4/1998, d’11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià, i l’Orde de 6 de febrer de 1991, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, sobre el reconeixement de museus i col·leccions museogràfiques permanents (DOGV 28.02.1991), i els ajuntaments, fundacions i associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana titulars de béns mobles, en l’àmbit competencial de la Generalitat.
Tercera. Formalització de sol·licituds, termini de presentació i documentació que ha d’adjuntar-se. 1. Les sol·licituds es formularan segons el model de l’imprés normalitzat que s’adjunta a la present orde com a annex II i que figura en l’adreça d’Internet ‹ http://www.cult.gva.es/dgpa/ ›, i es dirigiran a la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Direcció General de Cultura.
Les sol·licituds segons el model normalitzat també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Cultura, en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del Portal de la Generalitat ‹ www.gva.es ›.
No s’admetrà cap sol·licitud que no s’ajuste a este model. ...
2. Les sol·licituds es presentaran en el Registre General d’esta conselleria, en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport o a través dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i aniran acompanyades de l’annex II. Les sol·licituds segons model normalitzat també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Cultura i en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del Portal de la Generalitat ‹ www.gva.es ›. Després de presentada i registrada degudament la sol·licitud, podrà enviar-se via fax a l’òrgan convocant al número de fax 963 874 189.   ...
La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en l’URL següent:
Tots els annexos (II i III) poden ser aportats de forma telemàtica. En este cas, només s’acceptaran en format PDF i hauran d’estar firmats per  mitjà de la plataforma de firma en línia de l’ACCV: ‹ http://www.accv.es/ciudadanos/firma-on-line-pdf/ ›.
3. Només s’admetrà una sol·licitud per museu, col·lecció museogràfica permanent o titular de béns mobles.
4. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini d’un mes a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 30 d'agost al 29 de setembre de 2014, a.i.}
Quarta. Dotació d’estes ajudes. Es concediran subvencions per un import màxim de 5.000 euros per beneficiari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia