lunes, 4 de agosto de 2014

1 Operari/ària de la Brigada (AP) -interinitat-. Ajuntament de Torres de Segre (Lleida)

L’Ajuntament de Torres de Segre, d’acord amb l’acord del Ple municipal, de 30 de juny, i el decret de l’Alcaldia, de 25 de juliol de 2014, ha aprovat la convocatòria d’un procés selectiu de personal interí i les bases reguladores del concurs que es transcriuen a continuació:
BASES DEL CONCURS DE MÈRITS PER A SELECCIONAR 1 OPERARI/ÀRIA DE LA BRIGADA AMB NOMENAMENT INTERÍ/INA I CREAR UNA BOSSA DE TREBALL
1. Objecte de la convocatòria.
1.1. Convocar un procés urgent de selecció de personal per tal d’ocupar interinament una plaça laboral d’operari/ària de la brigada municipal, de conformitat amb l’acord adoptat pel Ple municipal de 30/06/2014, així com la formació d’una borsa de treball d’operaris als efectes de contractar el personal adient a les necessitats temporals de recursos humans que puguin produir-se (art. 94.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals).
1.2. La vigència de la borsa serà de dos anys des de la finalització del procés.
1.3. La contractació laboral serà temporal, amb un període de prova de dos mesos, fins a la provisió definitiva de la plaça i d’acord amb les retribucions corresponents al lloc de treball.
1.4. La plaça de personal laboral que s’ha d’ocupar temporalment, és la següent:
PLAÇA
Classe i provisió
Categoria
Complem. Destí
Complem. Específic
 Jornada
Adscripció actual
TASQUES DEL LLOC DE TREBALL
OPERARI BRIGADA
LABORAL
CONCURS
AP
SI
SI
100%
Especial: inclou caps de setmana i altres festius
BRIGADA MUNICIPAL
GENERALS: COL·LABORACIÓ EN LES TASQUES PRÒPIES DE LA BRIGADA MUNICIPAL.
ESPECÍFIQUES: VIGILÀNCIA I NETEJA DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL
ALTRES: LES QUE SE LI ASSIGNIN EN CADA MOMENT SEGONS LES NORMES D’APLICACIÓ.
2. Procediment general i admissió d’aspirants.
2.1. La convocatòria es farà pública al Butlletí Oficial de la Província de Lleida (BOPL), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), al tauler d’anuncis d’aquesta corporació i al tauler de la seu electrònica que és accessible des de la web de l'ajuntament:http://torressegre.sedelectronica.es/info.
2.2. Les instàncies (model annex 1) per a prendre part en el concurs es poden presentar durant un termini de deu dies naturals a partir de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat, {del 5 al 14 d'agost de 2014, a.i.}de manera presencial al registre general de l’ajuntament o be per qualsevol dels mitjans previstos a l’art. 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
2.3. Els requeriments per a poder ser admès al concurs són els següents:
a) Estar en possessió de la nacionalitat espanyola, la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o la d’altres estats als quals els hi sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals ratificats per Espanya.
b) Tenir 16 anys d'edat i no excedir l’edat legal de jubilació, acreditant-ho amb la fotocòpia compulsada del Document Nacional d’Identitat.
c) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l’exercici de les funcions corresponents.
d) No haver estat separat/da, per mitjà de resolució disciplinària ferma del servei de qualsevol de les Administracions Públiques, ni trobar-se inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de funcions públiques.
e) Estar en possessió d’un nivell de formació equivalent a educació primària, certificat d’escolaritat o acreditació del curs o cursos superats de la ESO.
f) Conèixer les dues llengües oficials.
- Llengua catalana. El nivell bàsic “A” de llengua catalana d’acord amb el que disposa l’article 6 del Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
- Llengua castellana. L’aspirant que no tingui la nacionalitat espanyola haurà de tenir un coneixement adequat de la llengua castellana.
g) Certificat d’escolaritat, titulació equivalent o acreditar mitjançant certificació la seva escolarització.
h) Estar en possessió de permís de conduir classe B.
2.4. A la instància caldrà adjuntar els documents següents:
- El “curriculum vitae” de l’aspirant amb la seva fotografia actual
- Fotocòpia del DNI.
- Certificat de vida laboral.
- Fotocòpia de certificat d’estudis primaris
- Fotocòpia del permís de conduir B.
- Els documents acreditatius dels mèrits al·legats i susceptibles de ser valorats en el concurs. 
torressegre.ddl.net  Calle Prat De La Riba, 0, 25170 Torres de Segre, Llèida 973 79 22 31
seu electrònica de la web municipal http://torressegre.sedelectronica.es/info o es pot demanar a les oficines municipals (informació al telèfon 973 796005)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia