viernes, 9 de abril de 2010

Iª edició del Concurs de Fotografia amb el lema Maternitats. Ajuntament de Picassent (Ribera Alta-València)

Edicte de l'Ajuntament de Picassent sobre publicació de les bases de la Regidoria d'Igualtat per a la convocatoria de la primera edició del Concurs de Fotografia amb el lema Maternitats. [Jueves, 08 de Abril de 2010 - BOP 82]
EDICTE

De conformitat amb allò acordat en Junta de Govern Local en data 25 de març de 2010 es posa en coneixement que en aquesta sessió s'han aprobat les bases de la Regidoria d'Igualtat per a la convocatòria de la primera edició del Concurs de Fotografia, amb el lema "Maternitats".
1.- Objecte: podran participar totes les persones físiques, majors d'edat i amb residència legal a Espanya, que no es troben incursos en les exclusions previstes en l'article 13 de la Llei General de Subvencions.
2.- Tematica: les fotografies presentades tractaran sobre la maternitat.
3.- Obres: podran presentar-se fotografies amb total llibertat tècnica.
Cada participant podrà enviar-ne un màxim de 2, però no podrà acumular més d'un premi.
Les fotografies han de ser inèdites, no publicades anteriorment i que no hagen obtingut premis en uns altres certàmens o concursos. A més a més, la persona que les presenta assumirà la responsabilitat que poguera sorgir per ser còpies no autoritzades pel seu autor. Així mateix, l'Ajuntament queda exonerat de qualsevol tipus de responsabilitat que es genere per este concepte.
4. Condicions de presentació: Les fotografies hauran de tindre una mida mínima de 20x20 i màxima de 30x30.
Les fotografies han de presentar-se en paper fotogràfic, muntades sobre un paspartú, de color lliure, de 40x40 cm centímetres i, en la part posterior, estarà escrit el pseudònim triat per l'autor i el títol de la fotografia. Seran nuls tots aquells treballs amb dades identificatives sobre l'autor/a de la fotografia.
Les obres s'entregaran perfectament protegides en sobres tancats, dirigides a la Regidoria d'Igualtat, fent constar en l'exterior del sobre "Primera edició del Concurs de Fotografia, Maternitats", sense dades identificatives.
S'adjuntarà en el mateix sobre, un altre sobre tancat en la part exterior del qual es farà constar el pseudònim triat, que serà el mateix que aparega en les fotografies, i en l'interior del qual estarà la sol·licitud de participació, segons el model annex a les bases presents; en què constaran les dades personals de l'autor i es formularà declaració de no estar incurs en les exclusions previstes en l'article 13 de la Llei 28/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Abans d'introduir la sol·licitud de participació en el sobre, haurà de ser datada i segellada pel funcionari del Registre General de l'Ajuntament o pel funcionari de Correus, en el cas de ser certificada per correu administratiu.
5. Termini: El període d'admissió de les fotografies finalitzarà el dia 22 d'abril de 2010.
Per a aquelles fotografies que s'envien per correu es considerarà com a data de presentació la mostrada en el mata-segells.
6. Lloc de presentació: Els treballs podran ser entregats en mà, en horari de matins de 10 a 14 hores i de vesprada de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres, o enviats per correu certificat, lliure de despeses per a l'Ajuntament, en l'adreça següent:
Registre General de l'Ajuntament de Picassent.
Plaça de l'Ajuntament, 19- 46220 Picassent (València).
7. Premis: L'Ajuntament estableix tres premis per a les tres millors fotografies considerades pel jurat:
1r Premi: 450 €.
2n Premi: 300 €.
3r Premi: 175 €.

L'import dels premis quedarà subjecte a les retencions fiscals que marque la llei.
Els premis es lliuraran en lloc i data que s'anunciarà oportunament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia