domingo, 16 de mayo de 2010

1 tècnic auxiliar de serveis informàtics. C1. Bases. Ajuntament de Xirivella (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre mitjançant es fan públiques les bases específiques que regirán en la convocatòria de la plaça de tècnic auxiliar de serveis informàtics.
[Sábado, 15 de Mayo de 2010 - BOP 114]
SISTEMA DE SELECCIÓ: OPOSICIÓ TORN LLIURE.
Una plaça de tècnic auxiliar de serveis informatics de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe auxiliar, grup C, subgrup C1, lloc de treball núm. 81-B.
REQUISITS:Els que estableixen les Bases Generals, publicades en el BOP núm. 121, de data 22 de maig de 2004.
TITULACIÓ: Les corresponents a Tècnic Especialista en informática (FPII), o equivalent
PERFIL LINGÜISTIC: B1-2 (certificat elemental de Valencià).
CONEIXEMENTS MINIMS: Coneixements en Informix-SQL I de sistemes operatius LINUX I WINDOWS a nivell d'administració de sistemes informatics.
L'acreditació dels requisits es realitzarà d'acord amb el que estableix la base 12 de les Bases Generals. S'hi podrà optar per realitzar l'exercici establit en la fase d'oposició, el qual serà obligatori i eliminatori i, per tant, s'haurà d'obtindre la qualificació d'APTE per acreditar el requisit. Este exercici serà previ a la fase de selecció.
Base primera:El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquestes bases en el BUTLLETÍ OFICIAL DE L'ESTAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia