miércoles, 12 de mayo de 2010

borsa de treball de professor de formació bàsica, formació i orientació laboral i tutorial afecta a minusvalidesa i sense minusvalidesa. Aj. Xirivella

Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre publicació de les bases específiques de la convocatòria per a l'ampliació de la borsa de treball de professor de formació bàsica, formació i orientació laboral i tutorial afecta a minusvalidesa i sense minusvalidesa. [Miércoles, 12 de Mayo de 2010 - BOP 111]
Mitjançant el present edicte es fan públiques les bases específiques de la convocatòria per a l'ampliació de la borsa de treball per a la cobertura de vacants o substitució de treballadors per trobar-se en situació d'IT, maternitat, vacacions, permisos, etc. o per acumulació de tasques en els llocs en què es requerisca la titulació de professor de formació bàsica, formaciò i orientaciò laboral i tutorìa, aprovades per Resolució d'Alcaldía núm. 682/2010 de data14 d'abril de 2010.
Primera.- En allò no establert en estes bases es regiran per les bases generals de borsa de treball, aprovades per la Resolució 704, de 10 de maig de 2004, publicades en BOP núm. 128, de data 31 de maig de 2004, modificades per resolucions núm. 618/05 i 1731/2007, de data 27 d'abril i 5 de desembre, i la resta de normativa aplicable.
Segona.- Les borses que s'han de constituir seran, segons detall:
Borsa de treball de professor de formació bàsica, formació i orientació laboral i tutorial afecta a minusvalidesa i sense minusvalidesa.
Tercera.- Requisits.- Els aspirants hauran de reunir, a més dels requisits generals establits en les bases generals referides en la base primera d'este text, els requisits següents:
a) Certificat de minusvalidesa, expedit per l'organisme competent, en el cas que es presenten a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa.
b) Certificat de compatibilitat funcional, expedit pel Centre de Valoració i Orientació de Discapacitats, carrer Sant Josep de Calasanz, 30. Tel. 963867900, en el cas que es presente a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa.
c) Titulacions: -Diplomatura en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia, Ciències de l'Educació, Magisteri, Educació Social, Treball Social o equivalents.
d) Formació complementària: -Formació en metodologia didàctica, certificada i expedida pels departaments de la Generalitat Valenciana competents. Mínim de 10 hores, o bé el curs d'aptitut pedagògica (CAP), expedit per l'Universitat.
e) Experiència laboral i docent: -Haurà de tindre almenys un any d'experiència professional en relació a la impartició de formació bàsica o orientació laboral o tutorial, o un any d'experiència docent. La acreditació serà per certificat expedit per organisme oficial o empresa acreditada oficialment, que certifique la experiència professional o docent mencionada.
A efectes del paràgraf anterior un any, a temps complet, serà equivalent a 400 hores d´impartició. En el cas que la durada siga inferior a l'any o el percentatge de jornada siga inferior al 100%, es tindrà en compte la part proporcional.
Quarta: admesos.- a) Les instàncies per a optar als llocs de treball convocats, s'ajustaran al model oficial, que s'adjunta com a annex a les presents bases i que podrà ser facilitat pel Gabinet d'Informació. S'hi haurà d'adjuntar, certificat de minusvalidesa i certificat de compatibilitat funcional, en el cas que opten a la borsa de minusvalidesa. En les instàncies s'ha de fer constar que es reunixen tots i cadascun dels requisits exigits, es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de deu (10) dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOP. [del 13 al 22 de Mayo de 2010, a.i.] Les bases es publicaran, a més, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la pàgina web, en les oficines d'informació municipal i en el Centre Municipal Ernest Lluch, degudament coordinat pel Gabinet d'Informació. A les instàncies es haurà d'acompanyar la documentació establida en l'apartat de acreditació de la valoració de mèrits d'aquestes bases. Després de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, mitjançant una resolució de l'Alcaldia, s'aprovarà la llista d'aspirants admesos i exclosos, que es farà pública per mitjà del tauler d'anuncis de l'Ajuntament. Hi haurà un termini de cinc dies naturals per a l'esmena d'errors i si transcorre el termini, sense que es formulen reclamacions, estes llistes s'entendran definitives. L'Alcaldia resoldrà les reclamacions presentades. La convocatòria del primer examen i els successius anuncis del tribunal de selecció es publicaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia