viernes, 14 de mayo de 2010

Convocatòria Cartell de les Festes de Moros i Cristians any 2010. Ajuntament de Mutxamel.

AJUNTAMENT DE MUTXAMEL
EDICTE
La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 8 de febrer de 2010, va acordar aprovar la Convocatòria Cartell de les Festes de Moros i Cristians any 2010.
A) Objecte, condicions i finalitat del concurs.-
Mitjançant la present resolució es convoca el Concurs anual del Cartell anunciador de les Festes tradicionals de Moros i Cristians, edició de l’any 2010.
Aquesta convocatòria es regirà per les bases reguladores de la concessió del premi aprovades per l’Ajuntament de Mutxamel el 21 d’abril de 2008. Supletòriament serà d’aplicació l’Ordenança Municipal General de Subvencions, aprovada per l’Ajuntament en Ple el 31 de gener de 2006.
B) Crèdits pressupostaris als quals s’imputen el premi del concurs. El premi, essent la quantia total màxima de 600 €.
C) Règim de concessió del premi. La concessió del premi s’efectuarà en règim de concurrència competitiva, mitjançant convocatòria i procediment selectiu únics.
D) Requisits per a participar. Podran participar en el concurs quants artistes i dissenyadors hi estiguin interessats, bé de forma individual com col·lectiva, mitjançant una modalitat associativa sense afany de lucre.
No podran concórrer empreses, societats, entitats o associacions formalment constituïdes amb afany de lucre.
F) Forma i termini de presentació de les obres participants.- Les obres que es presentin en la forma establerta en les bases reguladores i contindran la següent llegenda:
FESTES DE MOROS I CRISTIANS
MUTXAMEL
EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO.
DEL 7 AL 12 DE SETEMBRE DE 2010.
DECLARADES D’INTERÈS TURÍSTIC PROVINCIAL

El termini de presentació serà des del dia hàbil següent al de la publicació de l’anunci de convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, fins el 30 de juny de 2010.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia