lunes, 3 de febrero de 2014

ajudes dirigides als municipis turístics de la Comunitat Valenciana, a través de convenis, per a l'adaptació dels municipis turístics, Pla Millor en 2014.

1. Objecte i àmbit.  La present resolució té per objecte donar publicitat a la convocatòria de les ajudes a través de la subscripció de convenis per a l’adaptació dels municipis turístics a què es referix la secció segona del capítol II del Decret 71/2000, de 22 de maig, del Consell, pel qual s’aprova el Reglament regulador dels convenis previstos en la Llei 3/1998, de 21 de maig, de Turisme de la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2014.
3. Línia pressupostària i import global màxim. L’import global màxim destinat a les ajudes corresponents a la subscripció dels convenis per a l’adaptació dels municipis turístics Pla Millor per a 2014 és de 850.000 euros, ...
4. Beneficiaris. 1. Els municipis de la Comunitat Valenciana declarats municipi turístic a l’empara del títol III de la Llei 3/1998, de 21 de maig, de Turisme de la Comunitat Valenciana.
2. No es podrà accedir a les ajudes previstes en esta resolució sense estar al corrent de les obligacions fiscals i enfront de la Seguretat Social que, en cas d’entitats locals s’entendran amb caràcter general en els termes establits per l’Orde de la Conselleria d’Economia i Hisenda de 30 de maig de 1996 (DOCV 2775, 21.06.1996).
6. Sol·licituds d’ajudes per a la subscripció de convenis i termini de presentació. 1. Els municipis interessats hauran de presentar una sol·licitud de subscripció de conveni per al Pla Millor, de conformitat amb el que establix l’article 14 del Decret 71/2000, de 22 de maig, del Consell, amb anterioritat al dia 31 de març de 2014.
2. Les dites sol·licituds es presentaran per mitjà del model que figura com a annex I d’esta resolució, i es podran obtindre a través de l’adreça d’Internet: www.turisme.gva.es.
3. Les sol·licituds i la preceptiva documentació addicional podran presentar-se durant l’horari de registre en qualsevol de les seus de l’Agència Valenciana del Turisme, o dels servicis territorials de Turisme d’Alacant, Castelló o València. També podran presentar-se en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia