domingo, 9 de marzo de 2014

1 diplomat/graduat en nutrició humana i dietètica. Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

ANNEX 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un DIPLOMAT/GRADUAT EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un DIPLOMAT/GRADUAT EN DIETÈTICA I NUTRICIÓ HUMANA.
Convoc
El procés per a la contractació d’un DIPLOMAT/GRADUAT EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça
Ser diplomat/graduat en nutrició humana i dietètica.
Tenir nacionalitat espanyola o de la UE.
Funcions per desenvolupar
Participar de forma general i especialitzada en la organització, desenvolupament i avaluació de les activitats relacionades amb la dietètica i la nutrició clínica de l’hospital.
Elaborar estàndards d’actuació professional en diferents àmbits clínics.
Participar en els programes de formació continuada.
Intervenir a les distintes modalitats de suport nutricional.
Participar en les comissions hospitalàries relacionades amb l’alimentació, la nutrició i la dietètica.
Desenvolupar plans de cura nutricional pels pacients identificats amb risc nutricional o malnutrició.
Participar en la indicació del suport nutricional artificial: selecció de la fórmula, elecció de la via d’accés (enteral i/o parenteral) y de la tècnica d’administració.
Realitzar la monitorització i el seguiment nutricional i diatètic del pacient.
Elaborar programes d’educació nutricional (administració del producte, fulls informatius, etc.).
Criteris de selecció dels aspirants. La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, una entrevista personal i una prova test escrita multitest de 50 preguntes.
Modalitat de contractació: Contracte de 3 mesos prorrogables a l’Hospital de Manacor.
Retribució: 700 euros bruts mensuals.
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a info@caubet-cimera.es, referència Nutrició Humana i Dietètica.
Termini de presentació
5 dies naturals des de la data de publicació.{del 9 al 13 de març de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia