martes, 11 de marzo de 2014

2 borses de treball d'Operador/a de Comunicacions (C2) -amb caràcter d’interinitat-, del Consell de Mallorca


Primer. Convocar el procediment extraordinari i el procediment específic de selecció mitjançant convocatòria pública de concurs, per a cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants per a la subescala, la classe o la categoria d’Operador-a de comunicacions del Consell de Mallorca.
Segon. Establir les bases per les quals s’ha de regir aquesta convocatòria, que són les publicades en l’annex I.
ANNEX I - BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, LA CLASSE O LA CATEGORIA D’OPERADOR-A DE COMUNICACIONS, PER AL CONSELL DE MALLORCA.
GRUP O SUBGRUP C2
FUNCIONS GENERALS
- Rebre les telefonades d'urgència, donar l'alarma al parc i transmetre als comandaments les d'intervencions i notificacions rebudes tenint en compte el tipus de sinistre, amb aplicació dels protocols i el seguiment de l'evolució de l'emergència.
- Confirmar, interpretar i transmetre l'adreça on s'ha produït el sinistre perquè els mitjans hi puguin arribar el més aviat possible.
- Centralitzar i mantenir les comunicacions per telèfon o ràdio amb altres organismes d'emergències: 112, Ibsalut, GC, PL, IBANAT, GESA, etc., per coordinar, activar o confirmar les actuacions.
- Obrir l'informe d'actuació del sinistre que posteriorment ha de completar el parc corresponent i revisar que no conté errades.
- Rebre les novetats del gestor d'emergències que ha fet la guàrdia anterior, comprovar tots els sistemes, la dotació de personal i de vehicles de cada parc i posar en coneixement de les persones responsables superiors qualsevol anomalia.
- Mantenir el quadrant mensual actualitzat i informar el sergent corresponent de les variacions o incidències produïdes.
- Disposar i utilitzar plànols, mapes de l'illa de Mallorca, llistes de telèfon, adreces postals, adreces electròniques, etc. de persones i d'entitats públiques i privades relacionades amb el Servei.
- Tenir cura de tot el material i aplicatius al seu abast (equips, aplicatius i comunicacions) i posar en coneixement de les persones responsables superiors qualsevol anomalia detectada.
- Atendre la premsa, així com aportar al personal administratiu dades sobre les sol·licituds d'informes d'actuació.
- Qualsevol altra diferent de les que corresponen al lloc de treball, sempre que resulti adequada a la seva classificació, grau o categoria quan les necessitats del servei ho justifiquin i /o li sigui encomanada pels seus superiors jeràrquics.
REQUISITS. Títol de Graduat En Educació Secundària Obligatòria (ESO), o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització de presentació d’instàncies.
Requisit específic per poder optar a aquest lloc de feina: Català B2 (antic B)..
SISTEMA DE SELECCIÓ.  CONCURS. La puntuació mínima per a poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2, B i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS. S’ha de valorar la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, la classe o la categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant d’acord amb el punt 1 de l’annex III.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES.- El termini de presentació és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el BOIB. {del 12 al 28 de març de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia