martes, 11 de marzo de 2014

Programa de Formació Permanent 2014 de l'Escola de l'Esport de la Generalitat.

Primer.- Convocar el Programa de Formació Permanent 2014 de l’Escola de l’Esport de la Generalitat, dirigit als col·lectius relacionats amb l’àmbit de l’activitat física i esportiva, detallats en l’annex II de la present resolució.
Segon.- Aprovar les bases establides en l’annex I de la present resolució, per les quals es regula el Programa de Formació Permanent 2014 de l’Escola de l’Esport de la Generalitat.
Primera. Condicions generals. Podrà participar en el Programa de Formació Permanent 2014 de l’Escola de l’Esport de la Generalitat tota persona que s’inscriga en la corresponent activitat formativa i complisca els requisits establits en les bases reguladores reflectides en este annex i en l’annex II de la present resolució.
Segona. Formalització d’inscripció i termini. La inscripció es realitzarà exclusivament en línia a través de la pàgina web ‹esport.gva.es›, en l’apartat de formació, enviant el formulari de sol·licitud disponible per a cada una de les activitats formatives i dins del termini establit per a cada una d’estes.
Els terminis de presentació de sol·licituds en línia estan detallats, per a cada una de les activitats formatives, en l’annex II de la present resolució. Fora d’este termini no s’admetran inscripcions.
L’Escola de l’Esport de la Generalitat, amb seu en la Direcció General de l’Esport, i la Secció d’Activitat Física i Esport de les direccions territorials de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, posaran a disposició dels usuaris els seus mitjans i instal·lacions per a facilitar la inscripció.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia