jueves, 6 de marzo de 2014

1 plaça d'auxiliar administratiu (per raons d'acumulació de tasques). Ajuntament de Sant Joan de Labritja. (Mallorca-Illes Balears)

BASES I CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, PER RAONS D’ACUMULACIÓ DE TASQUES, D'UNA PLAÇA D'AUXILIAR ADMINISTRATIU.
1.- NORMES GENERALS. Es convoquen proves selectives per cobrir una plaça d'AUXILIAR ADMINISTRATIU d'aquest Ajuntament, pel sistema de concurs –oposició lliure.
L'acompliment del lloc de treball tindrà lloc durant els mesos de major afluència turística i tindrà per objecte col·laborar amb els auxiliars de policia i impulsar la tramitació administrativa de les multes i altres gestions ordinàries.
Les condicions del lloc de treball seran les equivalents a l'auxiliar administratiu recollit en la plantilla de personal per a l'any 2014.
2.- REQUISITS DELS CANDIDATS.  2.1.- Per ser admesos a la realització d'aquestes proves selectives, els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
a)
Posseir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que es disposa en l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Tenir compliments 16 anys i no haver aconseguit l'edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, Formació Professional de primer grau o equivalent, o estar en condicions d'obtenir-ho en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. Els aspirants que al·leguin estudis equivalents als exigits, hauran de citar la disposició legal en què es reconegui tal equivalència o, si escau, aportar certificació expedida en tal sentit per l'organisme competent en matèria d'homologació de títols acadèmics, que acrediti la citada equivalència.
d) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques. 
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les quals exercien en el cas del personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
f) Estar en possessió del certificat de nivell B de llengua catalana, expedit per la Direcció general de Política Lingüística del Govern Balear o organisme equivalent.
2.2.- Tots els requisits exigits hauran de reunir-se el dia en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies. Així mateix, hauran de posseir-se tots ells durant el procediment de selecció fins al moment del nomenament.
3.- PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. 3.1.- Les instàncies sol·licitant prendre part en les proves selectives, en les quals els aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s'exigeixen a la Base 2 , es dirigiran al President de la Corporació i es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8,30 a 14,00 hores.
3.2. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals, comptadors a partir del següent a aquell que aparegui publicat l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si l'últim dia del termini fos dissabte l'horari de presentació serà de 9,00 a 13,00 hores.{del 7 al 22 de març de 2014, a.i.}
3.3.- La presentació d'instàncies podran realitzar-se també a través de les restants formes previstes en l'art. 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
Les sol·licituds que es presentin a través de les oficines de correus hauran d'anar en sobre obert per ser datades i segellades pel funcionari de Correus abans de ser certificades.
Les sol·licituds hauran d'emplenar-se per triplicat, quedant un dels exemplars a poder de l'Ajuntament, un altre en l'entitat col·laboradora i el tercer a poder del/de la interessat/a.
L'exemplar per el/la interessat/a haurà de conservar-se per a la seva presentació en el moment de realització de les proves selectives, si li anés requerit.  www.santjoandelabritja.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia