martes, 4 de marzo de 2014

2 places de Tècnic/a de Seguretat i Salut -A1-, torn d'accés lliure, Convocatòria 20/10. Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.

1. Objecte de la convocatòria. 1.1. La present convocatòria té per objecte la selecció de personal, per mitjà del sistema de concurs oposició, per a cobrir 2 llocs de treball del subgrup A1, sector administració especial, tècnic/a de seguretat i salut, pel torn d’accés lliure.
1.2. Els llocs de treball que queden sense cobrir en la convocatòria 21/10, d’accés pel torn de promoció interna, s’acumularan als del torn d’accés lliure.
1.3. En compliment del que establix el I Pla d’Igualtat entre Dones i Hòmens de l’Administració de la Generalitat 2010-2012, es declara la present convocatòria infrarepresentada a favor del sexe femení, per haver un percentatge superior al 60 % d’hòmens en el nombre total de personal funcionari de carrera.
{del 5 al 28 de març de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia