sábado, 1 de marzo de 2014

3 TAE Mitjà d’Intervenció en Immigració -A2-. (borsí interinatges). Ajuntament de Palma de Mallorca. (Illes Balears)

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA. Departament de Personal. Servei de Selecció i Provisió. Convocatòria borsí interinatges TAE Mitjà d’Intervenció en Immigració.
BASES I PROGRAMA DE LA CONVOCATÒRIA DE PROVES SELECTIVES PER A LA COBERTURA DE 3 PLACES DE TAE MITJÀ D’INTERVENCIÓ EN IMMIGRACIÓ INTERINAMENT.
OBJECTE: L’Objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de 3 places de TAE MITJÀ D’INTERVENCIÓ EN IMMIGRACIÓ  a través del concurs oposició.
ESCALA: Administració especial, subescala tècnica.
GRUP: A, subgrup A2.
REQUISITS  DELS  ASPIRANTS:
- Tenir una titulació universitària de grau mitjà o superior degudament homologada en estudis de l’àmbit de les ciències socials o humanitats.
- Formació mínima de 80 hores en immigració i/o mediació intercultural.
- Certificat de nivell intermedi B1 Intermedi 1, Primer curs de nivell intermedi de l’Escola Oficial d’Idiomes o primer curs de nivell mitjà de l’Escola Balear d’Administració Pública de llengua anglesa o francesa o prova de valoració de nivell.
PROCEDIMENT:  Concurs-oposició per cobrir interinament 3 places de TAE MITJÀ D’INTERVENCIÓ EN IMMIGRACIÓ.
DRETS D’EXAMEN: 26,52 euros que s’hauran d’abonar dintre el termini d’admissió d’instàncies.
El termini de presentació de sol·licituds serà de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB.{del 3 al 11 de març de 2014, a.i.}
Les bases generals que regeixen aquesta convocatòria es varen publicar al BOIB núm. 52, de 18 d’abril de 2013.  www.palmademallorca.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia