jueves, 6 de marzo de 2014

ajudes per a la realització de projectes d’investigació en matèria de salut mental durant l’any 2014. Conselleria de Sanitat

Primer. Objecte de la convocatòria. A l’empara de les bases generals del procediment de concessió d’ajudes que establix l’Orde 1/2012, de 8 de febrer, de la Conselleria de Sanitat (DOCV 6718, 21.02.2012), es convoquen ajudes per al desenrotllament de projectes d’investigació en matèria de salut mental, que tindran una duració d’un any i es faran al llarg de l’any 2014.
Segon. Activitats objecte de les ajudes. Els treballs científics acollits a esta convocatòria estaran basats en l’evidència científica i seran aplicables directament a l’activitat assistencial de la Conselleria de Sanitat relacionada amb la salut mental.
Les investigacions no podran ser d’enfocament exclusivament teòric, tindran un vessant dirigit al benefici dels pacients; es primen els projectes que evidencien l’eficiència en la pràctica assistencial. Els projectes d’investigació hauran de versar sobre els temes que es consideren prioritaris a la Comunitat Valenciana, pel que fa a investigació aplicada en salut mental:
1. Investigació sobre prevenció del suïcidi i de la depressió.
2. Investigació sobre trastorn mental greu.
3. Investigació aplicada en psicopatologia infantoadolescent.
4. Investigació aplicada a patologies mentals de les persones majors.
5. Investigació sobre coordinació i eficiència de recursos.
6. Investigació en rehabilitació neurocognitiva.
7. Salut física en persones amb trastorns mentals. Comorbiditat.

Tercer. Finançament. Les ajudes d’investigació en matèria de salut mental es finançaran ... , per un import total màxim de cent mil euros (100.000 €).
Quart. Sol·licitants i beneficiaris. Podran tindre la condició de sol·licitants i beneficiàries les entitats que s’ajusten a algun dels tipus d’entitats previstos en els pressupostos de la Generalitat 2014: societats científiques, universitats, centres de formació públics o privats.
Sext. Formalització i presentació de les sol·licituds
1.
La formalització i presentació de les sol·licituds es realitzarà segons el procediment establit en la disposició octava de les bases generals del procediment de concessió. Amb la sol·licitud s’ha d’entregar la documentació següent:
a)  ...
Estos models normalitzats es publicaran en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat i en la guia PROP de la Generalitat www.prop.gva.es.
6. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà als 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 7al 25 de març de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia