miércoles, 6 de mayo de 2009

Bases del concurs del cartell de la Fira de Tots Sants 2009. Ajuntament de Cocentaina.

Ajuntament de Cocentaina. Bases del concurs del cartell de la Fira de Tots Sants 2009
Participants.- Podran participar en el concurs tant artistes com dissenyadors, nacionals i estrangers, que estiguen interessats, bé individualment o bé en equip.
Tema.- L’assumpte de les obres haurà de ser la Fira de Tots Sants, els treballs han de ser originals i inèdits, que no s’hagen presentat en altres concursos i que no impliquen en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades, pròpies o d’altres artistes. Els autors seran responsables, davant de l’Ajuntament i davant de tercers, del compliment d’allò que s’ha establit en aquestes bases.
Premi.- S’estableix un únic premi de 1.561 € per al cartell guanyador. A aquest import se li aplicarà la retenció corresponent.
El termini finalitzarà el dia 3 de juliol de 2009 a les 14.00 hores.
Els treballs s’han de presentar o enviar, en aquest cas, degudament embalats, en el Registre de l’Ajuntament de Cocentaina, situat a la plaça de la Vila, 1 (03820) Cocentaina -Alacant-; en dies hàbils (excepte dissabte) de 9.00 a 14.00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia