martes, 5 de noviembre de 2013

Borses de Teball per a Personal Docent: professors d'escola oficial d'idiomes en Xinés, Portugués, Grec Modern; i Professor de Piano.

Borses de Teball per a Personal Docent. Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
http://www.cece.gva.es/val/

1.- Convocatòria de constitució d'una borsa extraordinària de treball per al cos de professors d'escola oficial d'idiomes en l'especialitat de Grec. ( Grec Modern - 410)
Requisits:
a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions específiques que a continuació es detallen:
1.
Llicenciat en:
- Filologia clàssica.
- Traducció i Interpretació en Grec.
- Lingüística de Grec.

2. Qualsevol titulació superior de l'àrea d'humanitats i estar en possessió del Certificat de Nivell Avançat o Certificat d'Aptitud de Grec Modern de l'escola oficial d'idiomes.
3. Qualsevol titulació universitària superior i haver cursat i superat un cicle dels estudis conduents a l'obtenció de Llicenciatura Clàssica, a més d'estar en possessió del Certificat de Nivell Avançat o Certificat d'Aptitud de Grec Modern.
b)
Superar la prova d'aptitud descrita en la convocatòria. 

Requisits:
a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions específiques que a continuació es detallen:
1. Títol Superior de Música, especialitat Piano, d'acord amb el Reial Decret 617/1995, de 21 d'abril.
2. Títol Superior de Música, especialitat de Pedagogia del Cant i de les especialitats instrumentals opció Piano, d'acord amb el Reial Decret 617/1995, de 21 d'abril.
3. Títol de Professor Superior en l'especialitat de Piano, d'acord amb el Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o titulacions equivalents de plans anteriors.
4. Títol de Professor de l'especialitat corresponent, expedit a l'empara del Decret 2618/1966, de 10 de setembre, o equivalents de plans anteriors.
b) Superar la prova d'aptitud descrita en la convocatòria. 

Requisits:
a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions específiques que furen a continuació:
1. Llicenciat en:
- Filologia Xina.
- Traducció i interpretació en Xinés.
- Lingüística Xinesa.
- Estudis d'Àsia Oriental.

2. Qualsevol titulació superior de l'àrea d'humanitats i estar en possessió del certificat de Nivell Avançat o Certificat d'Aptitud de Xinés de l'escola oficial d'idiomes.
3. Qualsevol titulació superior de l'àrea d'humanitats i ser natural de la Xina.
b) Superar la prova d'aptitud descrita en la convocatòria.

Requisits:
a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions específiques que figuren a continuació:1. Llicenciat en:
- Filologia Portuguesa.
- Traducció i Interpretació en Portugués.
- Lingüística Portuguesa.
 
2. Qualsevol titulació superior de l'àrea d'humanitats i estar en possessió del Certificat de Nivell Avançat o el Certificat d'Aptitud de Portugués de l'escola oficial d'idiomes. 
3. Qualsevol titulació universitària superior i haver cursat i superat un cicle dels estudis conduents a l'obtenció de la llicenciatura de Portugués, a més d'estar en possessió del Certificat de Nivell Avançat o Certificat d'Aptitud de Portugués. 
b) Superar la prova d'aptitud descrita en la convocatòria.

 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- 
El termini de presentació de les sol·licituds i la documentació serà del 4 a l'11 de novembre de 2013, ambdós inclosos .
Lloc de presentació: Preferentment en la Direcció Territorial d'Educació de València, sense perjuí del que disposa l'article 38,4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia