miércoles, 27 de noviembre de 2013

Convocatòria ordinària d'exàmens teòrics per a l'obtenció de títols nauticoesportius per a l'any 2014. Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

RESOLUCIÓN de 11 de noviembre de 2013, de la Consellería de Infraestructuras, Territorio y Medio Ambiente, por la que se aprueba la convocatoria ordinaria de exámenes teóricos para la obtención de títulos náutico-deportivos para el año 2014. [2013/11175] (pdf 310KB)

Únic. Aprovar la convocatòria ordinària per a l’any 2014 d’exàmens teòrics per a l’obtenció dels diferents títols nauticoesportius, amb subjecció a les bases següents:
1. Es convoquen els exàmens teòrics per províncies següents:
Alacant
7 i 8 de febrer
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró de moto nàutica A i B
– Matrícula fins al dia 22 de gener
27 i 28 de juny
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
-Matrícula fins al dia 10 de juny
Castelló
3 i 4 d’octubre
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró moto nàutica A i B
-Matrícula fins al dia 16 setembre
València
4 i 5 d’abril
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró moto nàutica A i B
– Matrícula fins al dia 17 de març
28 i 29 de novembre
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Matrícula fins al dia 11 de novembre
2. Normes generals. 2.1. Per a obtindre el títol corresponent, les persones que superen els exàmens teòrics hauran d’acreditar la realització de les pràctiques bàsiques de seguretat i navegació, així com les de radiocomunicacions que establix l’Orde de 26 d’octubre de 2007, del Ministeri de Foment, per la qual es regulen les condicions per al govern d’embarcacions de recreació, i també la resta de requisits establits en l’esmentada norma, així com en la Resolució de 15 de desembre de 2011, de la Direcció General de la Marina Mercant, que actualitza parcialment l’esmentada orde.
2.2. Els aspirants que no es presenten en les proves en el dia i hora assenyalats, excepte en els casos degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal, seran exclosos de la prova i perdran tots els seus drets d’examen.
2.3. Per a l’examen teòric de patró de iot s’ha d’estar en possessió del títol de patró d’embarcacions de recreació.
2.4. Per a l’examen teòric de capità de iot ha d’estar-se en possessió del títol de patró de iot.
3. Presentació de soŀlicitud telemàtica o presencial. 3.1 Les soŀlicituds es presentaran de forma telemàtica, a través del web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, en la pàgina http://www.cit.gva.es/val/areasactividad/actividadesnauticas/titulos-de-embarcaciones/.
Per a això caldrà, prèviament, disposar del DNI electrònic o del certificat d’usuari de firma electrònica avançada o firma digital. Els matriculats per mitjà del sistema telemàtic hauran d’aportar, el dia de l’examen, el justificant del registre telemàtic i també la documentació acreditativa dels requisits per a participar en la convocatòria, que és la següent: original i fotocòpia del DNI o, en cas de no tindre nacionalitat espanyola, el NIE. En cas de trobar-se en tramitació, a més, presentaran el passaport. Original i fotocòpia de la titulació de patró d’embarcacions de recreació (en el cas de candidats a l’examen de patró de iot) o de patró de iot (en el cas de candidats a l’examen de capità de iot). Autorització paterna o del tutor/a, per a aspirants d’edat compresa entre els 16 i els 18 anys (sense complir). Els beneficiaris d’exempcions de taxa per família nombrosa en presentaran l’acreditació corresponent.
Els aspirants matriculats per este sistema que no presenten la mencionada documentació el dia de l’examen no seran avaluats i perdran tots els drets a la convocatòria.
3.2. Els candidats podran també formalitzar la inscripció de forma presencial, segons els documents de soŀlicitud d’admissió a examen per a l’obtenció de títols per al govern d’embarcacions de recreació, que estaran disponibles per al públic a les oficines PROP i en la pàgina web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.
Les soŀlicituds per a prendre part en les convocatòries es podran presentar:
– En les dependències de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, situada a l’avinguda d’Aguilera, 1, huitena planta, 03007 Alacant.
– En els registres corresponents dels servicis centrals i territorials de les distintes conselleries, i en qualsevol de les oficines PROP de la Generalitat Valenciana.
– En les altres oficines públiques a què es referix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
4. Documentació. 4.1. Junt amb les soŀlicituds i dins dels terminis establits per a la seua presentació, els candidats han d’adjuntar en tots els casos:
– Fotocòpia del document nacional d’identitat, i en cas de no ser espanyol, el NIE.
– Autorització paterna o del tutor/a, per a aspirants d’edat compresa entre els 16 i els 18 anys (sense complir).
– Fotocòpia confrontada del títol o targeta d’identitat marítima de la titulació anterior, en els casos d’examen de patró de iot i capità de iot. Les persones que hagen tramitat els mencionats títols en una altra comunitat autònoma hauran de demostrar-ne documentalment la possessió amb la presentació d’una fotocòpia confrontada de l’acreditació corresponent.
Les persones que tinguen titulacions que puguen donar lloc a la convalidació d’assignatures, n’hauran de presentar fotocòpies confrontades.
– Exemplar per a l’administració de l’imprés de pagament (mod. 046) d’accés a l’examen teòric per a l’obtenció de la titulació per al govern d’embarcacions de recreació, amb certificació mecànica o firma autoritzada de l’entitat coŀlaboradora de l’ingrés de les quanties de la taxa corresponent als drets d’examen per a cada titulació que establixen els articles 297 i següents del Decret Legislatiu 1/2005, que aprova el Text Refós de la Llei de Taxes de la Generalitat Valenciana publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana de data 22 de març de 2005, l’import del qual, actualitzat per a l’any 2013, es publicarà en la pàgina web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient www.cit.gva.es/actividadesnauticas.
Els beneficiaris d’exempcions de taxa per família nombrosa presentaran l’acreditació corresponent.
En cap cas no es podrà acumular l’abonament de les distintes taxes indicades en el quadro anterior i s’haurà d’efectuar, únicament, l’abonament que corresponga al procediment administratiu que es pretenga iniciar.
El pagament a l’entitat bancària no substituirà en cap cas el tràmit de presentació de la soŀlicitud davant de l’Administració en el temps i la forma que preveuen estes bases.
5. Termini de presentació de soŀlicituds. 5.1. El termini de presentació de soŀlicituds finalitzarà per a cada convocatòria 15 dies hàbils abans de la data indicada d’examen.
5.2. No s’admetrà cap soŀlicitud presentada fora del termini establit.
6. Horari i lloc d’exàmens. 6.1. Els exàmens es faran el divendres de vesprada i el dissabte de matí de les dates indicades en la base primera. Els horaris s’establiran en funció dels aspirants matriculats i de la disponibilitat d’aules adequades.
6.2. Els horaris i el lloc d’examen seran els que anuncie el president del tribunal en el tauler d’anuncis de la Direcció General de Transports i Logística a Alacant, situat a l’adreça mencionada en la base 3.2, així com en la pàgina web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, amb almenys una setmana d’antelació a la data de celebració de l’examen.   ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia