miércoles, 5 de marzo de 2014

1 plaça d'Interventor/a amb caràcter interí de l’Ajuntament de Sant Lluís. (Menorca-Illes Balears)

BASES QUE REGIRAN LA SELECCIÓ PER A LA PROVISIÓ D’UNA PLAÇA D’INTERVENTOR AMB CARÀCTER INTERÍ
1.- Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la selecció, pel procediment d’oposició lliure, d’un candidat per proposar a la Comunitat Autònoma el nomenament com a interventor interí de l’Ajuntament de Sant Lluís. El lloc de treball, a cobrir interinament, és el d’Intervenció de classe segona d’aquesta Corporació, reservat a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’Intervencio-Tresoreria, categoria d’entrada i classificat com a Intervenció de classe segona, d’acord amb allò que disposa l’article 2 del RD 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d’Administració Local amb habilitació de caràcter nacional.
Ha quedat acreditada en l’expedient la impossibilitat de cobrir la plaça esmentada mitjançant funcionari de carrera.
2.- Procediment selectiu. El procediment selectiu serà l’oposició lliure.
3.- Requisits dels aspirants. Per ser admesos a aquesta convocatòria, els aspirants hauran de complir en la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies els requisits següents:
a.- Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
b.- Haver complit setze anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c.- Estar en possessió de la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
d.- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en situació d’inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés a l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.
e.- Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: Llicenciat en dret, llicenciat en ciències polítiques i de l’administració, llicenciat en sociologia, llicenciat en administració i direcció d’empreses, llicenciat en economia, llicenciat en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent.
4.- Instàncies. 4.1.- Presentació. Les instàncies per prendre part en aquesta convocatòria, en les quals els aspirants hauran de declarar sota la seva responsabilitat que compleixen tots els requisits exigits a la base tercera -referits sempre a la data d’expiració del termini de presentació de sol·licituds-, es dirigiran al Batle de la Corporació i es presentaran en el Registre General d’aquest Ajuntament (Pla de Sa Creu, 3) en hores d’oficina o bé en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
4.2.- Termini de presentació d’instàncies. Les instàncies es presentaran a l’Ajuntament dins el termini de 15 dies hàbils comptats a partir del dia següent al de la publicació de les presents bases al BOIB. Si el darrer dia del termini fos inhàbil, es prorrogarà el termini fins el primer dia hàbil posterior.{del 6 al 22 de març de 2014, a.i.}
4.3.- Documentació per adjuntar a la instància. A la instància s’haurà d’adjuntar:
Fotocòpia compulsada del DNI
Fotocòpia compulsada de la titulació requerida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia