domingo, 15 de junio de 2014

borsa de treball de Guarda Vigilant de Sa Dragonera.C2. Consell de Mallorca.

BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, LA CLASSE O LA CATEGORIA DE GUARDA VIGILANT DE SA DRAGONERA) DEL CONSELL DE MALLORCA.
GRUP O SUBGRUP: C2
FUNCIONS GENERALS
Fer tasques de vigilància del Parc Natural de sa Dragonera i controlar que les activitats que fan els investigadors i les investigadores, la ciutadania i les empreses es realitzen d'acord amb les normes d'ús del parc natural i d'acord amb les autoritzacions emeses.
Vetllar per el bon us i estat de conservació, tant de les instal·lacions com del propi parc natural de sa Dragonera.
Encarregar-se del maneig de les embarcacions i del seu manteniment a nivell d’usuari, així com del transport del personal fix i del que, de forma puntual, treballi al parc.
REQUISITS
a) Posseir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de ESO o equivalent, o en condicions d’obtenir-lo en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
d) No patir cap malaltia i posseir les capacitats físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos a què correspon la borsa.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’ocupació o l’exercici de la funció pública.
f) Posseir el Títol de Patró-na d’embarcacions recreatives (PER).
g) Posseir el certificat de coneixements de llengua catalana nivell B2 o equivalent.
SISTEMA DE SELECCIÓ
CONCURS. La puntuació mínima per a poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2, B i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS.  S’ha de valorar la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, la classe o la categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant d’acord amb el punt 1 de l’annex III.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El termini de presentació és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el BOIB.{del 15 de juny al 2 de juliol de 2014, a.i.}    -  www.conselldemallorca.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia