martes, 4 de marzo de 2014

bolsa de empleo temporal de técnico de comercio, turismo y empleo (A1). Ajuntament d'Onda (Plana Baixa-Castelló)

1. OBJETO. Es objeto de las presentes bases establecer las normas rectoras para la formación de una bolsa de empleo temporal de técnico de comercio, turismo y empleo, encuadrado/a en la escala de Administración Especial, subescala servicios especiales, clase cometidos especiales, grupo A, subgrupo A1, para la provisión temporal en los supuestos de vacantes, sustitución y contingencias que afecten al personal con reserva de puesto de trabajo y otras necesidades de carácter temporal por causas legalmente establecidas.
2. SISTEMA DE SELECCIÓN. El procedimiento de selección será el de concurso-oposición.
3. REQUISITS DELS/LES ASPIRANTS. Per a participar en el procés selectiu, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o alguna altra que, d’acord amb el que disposa l’article 54 de la Llei 10/2010, 2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana permeta l’accés a l’ocupació pública.
b) Haver complit setze anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa o d’aquella altra que puga establir-se per llei.
c) Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l’exercici de les corresponents funcions o tasques.
d) No haver sigut separada o separat, o haver-se revocat el seu nomenament com personal funcionari interí, amb caràcter ferm per mitjà de procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualssevol funcions públiques o d’aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas del personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d’haver sigut despedit disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Tractant-se de persones nacionals d’altres Estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l’accés a l’ocupació pública.
e) Estar en possessió de la llicenciatura o grau en Direcció i Administració d’Empreses o llicenciatura o grau en Econòmiques. L’homologació i/o equivalència de qualsevol títol haurà d’aportar-la la persona interessada, degudament acreditada per l’autoritat competent. 
4. SOL·LICITUDS. Els que desitgen prendre part en esta convocatòria hauran de sol·licitar-ho durant el termini de 10 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, per mitjà de sol·licitud dirigida a l’alcaldia en què faran constar, a més de les circumstàncies personals, que es reunixen els requisits exigits en la Base Tercera. Les sol·licituds es presentaran en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, a través de la web municipal www.onda.es o de qualsevol de les restants formes que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i en este cas la persona interessada haurà de comunicar-ho a l’ajuntament, adjuntant còpia de tota la documentació presentada, al FAX 964604133. Si no es rep la dita comunicació dins del termini de presentació de sol·licituds, no podrà ser admés en el procés selectiu.
Les condicions expressades hauran de mantindre’s al llarg del procés selectiu durant el qual les persones interessades podran ser requerides per a efectuar les comprovacions que s’estimen oportunes.
A la sol·licitud s’acompanyarà:
a) Còpia compulsada del DNI.
b) Còpia compulsada de la titulació exigida.
c) Resguard acreditatiu d’haver abonat els drets d’examen. 
d) Original o còpia compulsada dels mèrits al·legats.
5. DRETS D’EXAMEN. Els drets d’examen es fixen en 24,00 €, segons l’Ordenança Fiscal d’aplicació, que es faran efectius per mitjà d’ autoliquidació .
La falta de justificació de l’abonament, dins del període de presentació de sol·licituds, dels drets d’examen, determinarà l’exclusió de l’aspirant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia