lunes, 3 de marzo de 2014

borsa de treball d'agent interí de la Policia Local. Ajuntament de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat-Barcelona)

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. ANUNCI sobre publicitat de la convocatòria i bases específiques del concurs oposició lliure per proveir una plaça de funcionari d'agent interí de la Policia Local i la creació d'una borsa de treball.
Bases reguladores que han de regir el procés de selecció, mitjançant el procediment de concurs - oposició lliure per proveir, com a funcionari/ària interí/ina, d’una plaça d’agent de la Policia Local de Sant Climent de Llobregat, vacant a la Plantilla de forma sobrevinguda, i la creació d’una borsa de treball per proveir aquelles altres places que quedin vacants per situacions i motius diversos, durant la celebració de la present convocatòria o amb posterioritat.
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquesta convocatòria té per objecte la provisió, mitjançant el procediment de concurs oposició lliure, d’una plaça interina d’agent de la Policia Local de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, tindrà caràcter temporal i estarà enquadrada dins el grup escala d’administració especial, sots-escala serveis especials, categoria agent. La provisió de l’esmentat lloc de treball s’efectuarà mitjançant concurs oposició lliure i es regularà pel contingut d’aquestes bases i supletòriament pel Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s’aprova el Reglament d’accés, promoció i mobilitat dels policies locals.
És objecte, així mateix, la creació d’una borsa de treball per proveir aquelles altres places que quedin vacants per situacions i motius diversos.
Aquesta convocatòria està emparada per l’article 10.2 de la Llei 22/2013, de 23 de desembre, de pressuposts generals per a l’exercici 2014, per trobar-nos davant un cas excepcional i una necessitat urgent i inajornable, restringida a un sector prioritari com és el cos de la Policia Local.
SEGONA.- CARACTERÍSTIQUES I FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL. El lloc de treball objecte d’aquesta convocatòria té les característiques següents:
Dotada amb el sou corresponent al grup C2, i altres complements establerts, de la plantilla de funcionaris d’aquest Ajuntament.
Jornada a temps complert, i d’acord amb el quadrant que correspongui segons conveni.
Durada prevista de la contractació: de manera ininterrompuda fins a la convocatòria del lloc de treball com a funcionari de carrera, i un altra mentre duri la possible comissió de servei que es pugui atorgar a un agent amb plaça en propietat.
Funcions: Les encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals, i altres normes de caràcter legal o reglamentari. 
TERCERA.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir ciutadania espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 18 anys i no superar l’edat màxima de jubilació.
c) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
d) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
e) Tenir una alçada mínima de 1,60 m les dones i 1,70 m els homes.
f) Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior.
g) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B i de l’autorització per poder conduir vehicles prioritaris (BTP).
h) No trobar-se afectat per causa d’incompatibilitat establerta per la Llei 53/1984, de 26 de desembre.
Totes aquestes condicions s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.
QUARTA.- SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al registre general de l'ajuntament, Pl. de la Vila, 1 - 08840 Sant Climent de Llobregat (BCN), dins el termini improrrogable de 20 dies naturals des del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria, i s'han d'adreçar al president de la corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.{del 4 al 24* de març de 2014, a.i.}
Els aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides en la base segona i es comprometen a prestar jurament o promesa tal com estableix l'article 6 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum vitae de l'aspirant, de fotocòpies del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits a la base segona i de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs. Tots els documents s’han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 20,00 €, d’acord amb l’Ordenança Fiscal núm. 19, article 5è, i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, en qualsevol entitat bancària autoritzada i/o a CATALUNYA CAIXA compte número: 2013-0056-51-0200580169, a favor de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud. La manca d’aquest comprovant, determinarà la no admissió de l’aspirant a les proves selectives.  santclimentdellobregat.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia