jueves, 15 de mayo de 2014

1 plaça d’Ajudant Tècnic de Medi Ambient (C1) -Bases- de l’Ajuntament de Santa Margalida (Mallorca-Illes Balears)

Bases de la convocatòria per a la selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició, amb caràcter de funcionari de carrera, d’una plaça d’ajudant tecnic de medi ambient de l’Ajuntament de Santa Margalida
... convocatòria i les bases per a la selecció, amb caracter de funcionari de carrera, d’una plaça d’ajudant tècnic de medi ambient d’aquest Ajuntament.
Es publiquen a continuació les bases d’aquesta convocatòria.
Primera. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la selecció, com a funcionari de carrera, d’una plaça d’ajudant tècnic de medi ambient, mitjançant el sistema de concurs-oposició, que pertany a l’Escala d’Administració Especial, subescala Serveis Especials, i enquadrada en el grup C, subgrup C-1, vacant a la plantilla de l’Ajuntament de Santa Margalida. Aquesta plaça ha estat inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública municipal del 2010, publicada en el BOIB de 7 d’octubre de 2010.
La referida plaça està dotada amb el sou corresponent a l’esmentat grup, pagues extraordinàries, i altres retribucions o emoluments que l’hi correspongui d’acord amb la legislació vigent. La seva dedicació i jornada de treball serà la jornada completa de treball dels funcionaris d’aquesta Corporació.
Segona. Requisits dels aspirants. Per prendre part en les proves de selecció, serà necessari, d'acord amb l'establert a l'article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic:
- Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del disposat a l'article 57 de la mateixa llei.
- Tenir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.
- Tenir complits setze anys i no excedir, en el seu cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, en que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
- Estar en possessió de la titulació de batxiller superior o títol equivalent.
- Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell B2 (antic nivell B).
Tercera. Funcions. Les funcions més significatives del lloc de treball són les següents:
- Control i seguiment de la neteja viària, jardineria i recollida de residus.
- Informes i expedients d’inspecció i sancionadors en temes mediambientals.
- Impuls i coordinació d’activitats d’educació ambiental.
- Estalvi energètic i energies alternatives.
- Coordinació de platges.
- Suport en general en temes ambientals i els que resultin de la relació de llocs de treball.
Quarta. Presentació d’instàncies. Les instàncies per a participar en el procés selectiu s’hauran de fer segons el model que figura al’Annex III de les presents bases, adreçades al Sr. Batle - President de l’Ajuntament de Santa Margalida, i es presentaran en el registre general d’aquest Ajuntament o en qualsevol de les formes previstes a la Llei 30/92, de 26 de novembre.
Per ésser admès, i en el seu cas, prendre part en les proves selectives corresponents, bastarà que els aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona d’aquesta convocatòria, adjuntant a dita instància còpia del DNI i document acreditatiu del nivell de coneixement de llengua catalana exigida en aquesta convocatòria.
Els aspirants que pretenguin puntuar a la fase de concurs, acompanyaran en les seves instàncies els documents acreditatius dels mèrits a tenir en compte a la fase de concurs, amés d’enumerar-los a la sol·licitud. Els documents hauran de ser originals o còpies compulsades. Els mèrits a tenir en compte, estaran referits a la data en la qual expiri el termini de presentació d’instàncies.
El termini per a la presentació d’instàncies serà de 20 dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació de l’anunci en extracte, d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat, prèvia publicació íntegra d’aquestes bases en el BOIB. En cas de que el darrer dia sigui dissabte, diumenge o festiu, el termini s’entendrà ampliat fins el dia hàbil següent. Les bases íntegres es publicaran també en el tauler d’edictes i a la pàgina web de l’Ajuntament. Els successius anuncis, es publicaran a la pàgina web i al tauler d’edictes d’aquest Ajuntament. www.ajsantamargalida.net/

Passeig des Pouàs, 23. 07450 - Santa Margalida - Telèfon (+34) 971 523 030 Fax (+34) 971 523 777

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia