viernes, 16 de mayo de 2014

ajudes a la difusió del llibre i la lectura (difusió i la promoció del sector del llibre valencià)

ORDE 31/2014, de 9 de maig, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes a la difusió del llibre i la lectura. [2014/4269] (pdf 463KB)
Primer. Convocar ajudes que afavorisquen les iniciatives que suposen la difusió i la promoció del sector del llibre valencià, i aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, així com el model de sol·licitud d’ajuda (annex I) i el model de domiciliació bancària (annex II).
Segon. L’import global màxim destinat a estes ajudes és de 200.000 euros, ...
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
Bases de la convocatòria per a la concessió d’ajudes a la difusió del llibre i la lectura
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda les activitats següents:
) Organització de congressos, trobades, cicles de conferències, taules redones, exposicions i cursos sobre temes específics dels collectius professionals de llibreters, llibreters d’ocasió, il·lustradors, escriptors, tipògrafs i editors valencians, així com l’edició de publicacions (revistes, índexs, catàlegs, etc.) relacionades amb l’activitat d’estos col·lectius.
) Els gastos de funcionament generats per l’activitat de les associacions.
) La participació amb un estand en les fires del llibre de l’Estat espanyol.
) El finançament de les borses de viatge que permeten l’assistència a les fires del llibre internacionals.
) L’organització, la gestió i la participació en les fires del llibre a les ciutats d’Alacant, Castelló i València.
) L’organització, la gestió i la participació en les fires del llibre d’ocasió a les ciutats d’Alacant, Castelló i València.
2. S’exclouen expressament d’esta ajuda els gastos protocol·laris i de representació.
Tercera. Requisits dels beneficiaris.  1. Podran sol·licitar estes ajudes les empreses editorials i les associacions de llibreters, de llibreters d’ocasió, d’il·lustradors, d’escriptors, de tipògrafs i d’editors la seu i l’activitat de les quals radiquen a la Comunitat Valenciana.
2. Les associacions de llibreters, d’il·lustradors, d’escriptors, de tipògrafs i d’editors podran optar a les activitats descrites en la baseprimera, apartats a, b, c, d e.
3. Les associacions de llibreters d’ocasió de la Comunitat Valenciana podran optar a les activitats descrites en la base primera, apartats a, b f.
4. Les empreses editorials que, com a empresa individual, vullguen participar en les fires del llibre internacionals, únicament podran optar a l’activitat descrita en la base primera, apartat d.
5. També en podran ser beneficiaris els centres valencians en l’exterior regulats per la Llei 11/2007, de 20 de març, de la Generalitat, de Comunitats de Valencians en l’Exterior, que estiguen registrats en el Registre de Centres Valencians en l’Exterior adscrit a la direcció general de la Generalitat competent en matèria de comunitats de valencians en l’exterior, sempre que complisquen les condicions exigides en les bases d’esta convocatòria.
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació que cal presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 de maig al 9 de juny de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia