viernes, 16 de mayo de 2014

Bases ajudes als titulars d’explotacions apícoles de la Comunitat Valenciana que realitzen inversions i actuacions a fi de millorar les condicions de producció i comercialització de la mel per al període 2014-2016.

1. Objecte. Esta orde té per objecte establir les bases reguladores de les ajudes als titulars d’explotacions apícoles de la Comunitat Valenciana que realitzen inversions i actuacions a fi de millorar les condicions de producció i comercialització de la mel per al període 2014-2016.
2. Beneficiaris. Seran beneficiaris d’estes ajudes els titulars d’explotacions apícoles, ja siguen persones físiques o jurídiques, així com comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que, inclús no tenint personalitat jurídica, puguen dur a terme els projectes que motiven la concessió de la subvenció, amb les condicions següents:
1. Estar inscrits en el Registre d’Explotacions Ramaderes (REGA), abans de l’1 de gener de l’any anterior a l’exercici econòmic per al qual se sol·licita l’ajuda i en possessió del llibre d’explotacions ramaderes i demostrar la seua activitat per mitjà de la presentació de factures de venda de mel o de productes apícoles, equivalents a la producció de 12 quilograms de mel per rusc, o per mitjà de la declaració d’IRPF de l’exercici anterior, per un import d’acord amb la producció mitjana del nombre de ruscos registrats (12 kg/rusc). En aquells casos en què no arribe al mínim establit, es tindrà en compte la mitjana de dos declaracions dels últims tres anys. El preu de referència serà la mitjana anual dels preus setmanals publicats de l’observatori de preus agroalimentaris de la Generalitat Valenciana.
2. Realitzar almenys un tractament a l’any contra la varroosi, d’acord amb el que establix el Reial Decret 608/2006, de 19 de maig, pel qual s’establix i regula un programa nacional de lluita i control de les malalties de les abelles de la mel.
3. Disposar d’una assegurança de responsabilitat civil, que cobrisca almenys el nombre de ruscos declarats en REGA en la data d’inici del termini de sol·licituds de l’ajuda.  ...
4. Sol·licituds d’ajuda. Els beneficiaris, segons allò que s’ha indicat en l’article 2, que ho desitgen, per a l’elaboració i presentació de les sol·licituds utilitzaranpreferentment l’aplicació informàtica dissenyada a este efecte per la Conselleria de Presidència, Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua,disponible en entitats col·laboradores, OCAPA i direccions territorials de l’esmentada conselleria, i quedarà una còpia registrada de la sol·licitud, en el seu poder.
Excepcionalment, es podrà presentar la sol·licitud omplint els models que es facilitaran en impresos normalitzats o en la pàgina webd’esta ‹ http://www.gva.es ›, en els llocs i formes previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
----------------------
RESOLUCIÓ de 29 d'abril de 2014, del director de l'Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, per la qual es convoquen per a l'exercici 2014 les ajudes per a millorar les condicions de producció i comercialització de mel a la Comunitat Valenciana. [2014/4396](pdf 135KB)
Article primer. Convocar, per a l’anualitat 2014, les ajudes per a millorar les condicions de producció i comercialització de mel a la Comunitat Valenciana.
Article segon. El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes a partir de la data de publicació d’esta orde.{del 17 de maig al 16 de juny de 2014, a.i.}
Article tercer. Per a l’exercici 2014, les sol·licituds d’ajuda destinades a la contractació de tècnics, podran arreplegar els gastos realitzats des de l’1 de gener fins al 31 d’agost de l’any 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia