viernes, 16 de mayo de 2014

125 ajudes per a fomentar l’accés de les alumnes a determinats cicles formatius de grau mitjà i superior de Formació Professional inicial de les famílies professionals Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment, en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.

Primer. Convocar ajudes per a fomentar l’accés de les alumnes a determinats cicles formatius de grau mitjà i superior de Formació Professional inicial de les famílies professionals Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment, en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.
Segon. Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses en l’annex I adjunt a esta orde.
Annex II. Sol·licitud.
Annex III. Certificat del centre educatiu
Annex IV. Declaració complementària del conjunt d’ajudes sol·licitades o concedides.
Annex V. Acceptació de l’ajuda.
Domiciliació bancària.
Tercer. Les ajudes es ... per un import total màxim de 50.000 euros. Les ajudes previstes en esta orde estan cofinançades pel Fons Social Europeu en un 80 %.
L’ajuda que rebrà cada beneficiària es calcularà per prorrateig de l’import global màxim de 50.000 euros que s’ha de distribuir entre totes elles, amb un màxim de 600 euros per beneficiària i un mínim de 400 euros, amb un límit de 125 beques. En el cas d’excés de sol·licituds, les ajudes s’atorgaran tenint en compte la major nota de l’expedient acadèmic fins a completar les 125 beques com a màxim.
El gaudi d’estes ajudes és compatible amb altres de caràcter general.
ANNEX I
Bases
Una. Objecte. L’objecte d’esta orde és la regulació de les bases i la convocatòria d’ajudes per a fomentar la incorporació de les alumnes al primer curs dels cicles formatius de grau mitjà o superior de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment impartits en centres públics i privats concertats que s’indiquen a continuació:
Família professional d’Electricitat i Electrònica
 Tècnic d’Instal·lacions de Telecomunicacions (grau mitjà).
– Tècnic d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (grau mitjà).
– Tècnic d’Equips Electrònics de Consum (grau mitjà).
– Tècnic superior d’Automatització i Robòtica Industrial (grau superior).
– Tècnic superior de Manteniment Electrònic (grau superior).
– Tècnic superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (grau superior).
– Tècnic superior de Sistemes de Telecomunicació i Informàtics (grau superior).
Família professional d’Energia i Aigua
– Tècnic superior d’Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica (grau superior).
– Tècnic superior d’Energies Renovables (grau superior).
Família professional de Fabricació Mecànica
– Tècnic en Joieria (grau mitjà).
– Tècnic en Mecanització (grau mitjà).
– Tècnic en Soldadura i Caldereria (grau mitjà).
– Tècnic en Tractaments Superficials i Tèrmics (grau mitjà).
– Tècnic superior en Construccions Metàl·liques (grau superior).
– Tècnic superior en Disseny de Fabricació Mecànica (grau superior).
– Tècnic superior en Òptica i Protètica Ocular (grau superior).
– Tècnic superior en Programació de la Producció en Fabricació Mecànica (grau superior). Família professional d’Instal·lació i Manteniment
– Tècnic d’Instal·lacions de Producció de Calor (grau mitjà).
– Tècnic en Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització (grau mitjà).
– Tècnic en Manteniment Electromecànic (grau mitjà).
– Tècnic Superior en Desenrotllament de Projectes d’Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids (grau superior).
– Tècnic Superior en Manteniment d’Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids (grau superior).
– Tècnic Superior Mecatrònica Industrial (grau superior).
– Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals (grau superior).
Dos. Requisits i justificació. 1. Podran sol·licitar estes ajudes les alumnes que es matriculen per primera vegada en el curs escolar 2014/2015 en el primer curs d’algun cicle formatiu complet de grau mitjà o superior de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment, relacionat en la base una en centres públics o privats concertats que impartisquen estes ensenyances concertades, les quals han d’utilitzar l’imprés que figura com a annex II.
Les sol·licituds estaran dirigides a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i seran firmades per les sol·licitants.
Si la sol·licitud no reunix els requisits exigits, es requerirà la interessada perquè en un termini de deu dies esmene la falta o adjunte els documents preceptius, amb la indicació que, si no ho fa, es considerarà que desistix de la petició, després de la resolució que haurà de ser dictada en els termes que preveu l’article 42 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
2. Les sol·licituds hauran d’anar acompanyades de la documentació següent:
Fotocòpia compulsada del DNI o NIE o permís de residència o visat d’estudis.
Fotocòpia compulsada del justificant de matrícula.
Annexos III, IV, V i domiciliació bancària degudament omplits.
3. Així mateix, les interessades hauran de reunir els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Tres. Termini i lloc de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds es presentaran en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (av. de Campanar, 32, 46015 València). També es podran presentar en els llocs que indica l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú i segons  els procediments hi establits, des de l’1 al 19 de setembre de 2014, inclusivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia