miércoles, 21 de mayo de 2014

10 places de Gestor d'Administració General (A2) per torn lliure. Ajuntament de Barcelona.

Ajuntament de Barcelona. ANUNCI sobre convocatòria del procés selectiu per a la provisió de 10 places de gestor d'administració general per torn lliure.
El Gerent Municipal, per delegació de l’Alcaldia de 3 de setembre de 2007, va aprovar per Decret de 5 d’abril de 2011 les bases específiques que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a la provisió de les següents places:
- 10 places de Gestor d’Administració General, mitjançant concurs oposició per a torn lliure, corresponent al grup de classificació A, subgrup A2, Escala de l’Administració General, Sots-escala tècnica, classe de tècnics mitjans i règim funcionarial.
Aquesta convocatòria s'efectua en execució d'allò que disposen la Oferta pública d'ocupació de l’any 2009 aprovada per decret de la Gerència Municipal de 25 de febrer de 2009 (DOGC número 5330)
El termini de presentació d’instàncies s’obrirà a partir del dia següent al de l’anunci d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 21 de maig al 9 de juny de 2014, a.i.}
Les bases de la convocatòria són les que s’adjunten a continuació. www.bcn.cat/es/
ANNEX 1
Bases
1- Places objecte de convocatòria. Les 10 places vacants objecte de convocatòria es troben dotades pressupostàriament d’acord amb la normativa vigent.
2- Sistema de selecció i torn de la convocatòria. El sistema de selecció emprat en aquesta convocatòria és de concurs oposició. Aquest s’articula en torn lliure.
3- Sol·licituds. 3.1. Presentació de sol·licituds. De conformitat amb el Decret d’Alcaldia de 22 de desembre de 2009 (Butlletí Oficial de la Província Núm.312 de 30 de desembre), la formalització, obtenció i presentació de sol·licituds s'ha de fer telemàticament a través del portal de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona (web http://www.bcn.cat en l’apartat tràmits i gestions) o excepcionalment en suport paper bé en les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Barcelona o bé trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. La relació de les esmentades OAC així com les seves corresponents adreces s’especifiquen a l’annex 5 de la present convocatòria. Igualment, en l’annex 7 s’indica la relació de punts wi-fi de l’Ajuntament de Barcelona en els quals es podrà connectar telemàticament per efectuar el tràmit.
3.2. Termini de presentació de sol·licituds. Les persones aspirants disposaran del termini de vint dies naturals comptats des de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per presentar la sol·licitud. {del 21 de maig al 9 de juny de 2014, a.i.}
Les dades de la convocatòria que es consignen en el model de sol·licitud seran les de “10 places de Gestors d’Administració General”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia