jueves, 15 de mayo de 2014

1 plaça de socorrista aquàtic i tècnic manteniment de piscina com a personal laboral temporal de l’Ajuntament de Llubí (Mallorca-Illes Balears)

Primera.- NORMES GENERALS. 1.1.- Objecte: L’objecte de les presents Bases és la provisió d’una plaça de socorrista de piscina i tècnic manteniment de piscina com a personal laboral temporal (dia 14 de juny i mesos de juliol i agost 2014)
1.2.- Característiques de la plaça:
1.2.1. Sistema de selecció:
Concurs - oposició lliure
Titulació exigida:
No és precís títol educatiu mínim
Estar en possessió del títol de Socorrista Aquàtic i Primers Auxilis o títol oficial equivalent.
Estar en possessió del títol de manteniment de piscina.
Nombre de places: Una
Funcions a desenvolupar:
Vetllar en tot moment per al seguretat dels usuaris de la piscina municipal.
Prestar els primers auxilis que siguin precisos.
Tenir cura de que el comportament dels banyistes s’ajusti al disposat a la normativa sanitària vigent.
Assegurar el bon funcionament dels utensilis de la farmaciola existent a la piscina.
Complimentar les fitxes de sistema d’autocontrol de piscines relatives a seguretat i assistència sanitària.
Altres funcions relacionades amb el seu lloc de treball i encomanades pels Òrgans Municipals competents.
Retribucions: Les corresponents i consignades al Pressupost municipal 2014 (1.400 euros bruts/mensuals)
Segona.- PUBLICITAT. Aquestes Bases se publicaran en el Tauló d’Anuncis, al BOIB i en la pàgina web de l’Ajuntament de Llubí ( www.ajllubi.net ).
Els successius anuncis relatius a les proves se publicaran exclusivament en el Tauló d’Anuncis de l’Ajuntament i pàgina web ( www.ajllubi.net ).
Tercera.- REQUISTS DELS ASPIRANTS. 3.1.- Per a poder participar en el procés selectiu serà necessari:
Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d’un país de la Unió Europea o altre estar segons els termes previstos a la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de la Funció Pública.
Tenir complits 16 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament del treball.
Estar en possessió del títol exigit per a l’ingrés en el grup corresponent, conforme a l’establert a l’art. 76 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic del Empleat Públic, o en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació d’instàncies.
Estar en possessió del títol de Socorrista Aquàtic i Primers Auxilis o títol oficial equivalent i tècnic manteniment de piscina.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absoluta o especialment per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per a exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el que haguessin estat separats o inhabilitats. en el cas d’ésser nacional d’altre Estat, no estar inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes a l’accés al treball públic.
No estar incurs en causa d’incapacitat o incompatibilitat, d’acord a la legislació vigent al moment. Dit requisit s’entén que ha d’anar referit a la data de pressa de possessió, en el seu cas.
3.2..- Totes aquestes condicions, així com els mèrits que s’al·leguin en la fase del concurs, estaran referits a la data de finalització del termini de presentació d’instàncies, mantenint-se en la data de la contractació.
3.3.- Les persones amb minusvalidesa seran admeses en condicions d’igualtat amb els demés aspirants, excepte que la restricció soferta els fes incomplir el requisit corresponent a “No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi o resulti incompatible amb el desenvolupament de les funcions pròpies de la plaça”. Així mateix, aquells que amb justificació suficient ho facin constar en la seva sol·licitud, podran obtenir les adaptacions necessàries de temps i mitjans per a la realització dels exercicis. El tribunal examinarà i resoldrà motivadament tals peticions podent sol·licitar l’oportú informe dels organismes competents.
Quarta.- PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. 4.1.- Les instàncies sol·licitant prendre part en la corresponent prova selectiva en la que els aspirants hauran de manifestar que reuneixin tots i cadascun dels requisits exigits, se dirigiran al Sr. Batlle-President i se presentaran segons l’imprès normalitzat en les dependències municipals, al Registre General de l’Ajuntament de Llubí, durant el termini de 10 dies naturals, comptats des de el dia següent a la publicació d’aquestes Bases al BOIB. {del 16 al 26* de maig de 2014, a.i.} També se podran presentar de conformitat amb l’art. 38.4 de la Llei 30/92, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
4.2.- A la instància s’acompanyarà:
Fotocòpia del DNI
Els documents que acreditin, de manera fefaent, els mèrits que s’al·leguin conforme als barems corresponents. S’acompanyarà una relació dels mèrits que s’acreditin, classificats segons els apartats del barem de puntuació. Els documents dels mèrits al·legats hauran d’ésser originals o estar degudament compulsats, podent realitzar la compulsa al propi Ajuntament presentant l’original acompanyat de les còpies.

Ajuntament de Llubí. Adreça: c/Sant Feliu, 13. Telèfon: (+34) 971522002/971857001 Fax: (+34) 971522528

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia