jueves, 15 de mayo de 2014

Informació pública de la versió preliminar del Pla General d'Ordenació Urbana de Parcent.

Información pública de la versión preliminar del Plan General de Ordenación Urbana de Parcent, informe de sostenibilidad ambiental del plan general, estudio de tráfico y movilidad, informe de sostenibilidad económica, estudio de paisaje, estudio acústico y catálogo de paisaje. [2014/4171]
L’Ajuntament de Parcent, mitjançant acord plenari adoptat en sessió extraordinària de 8 de maig de 2014, ha resolt iniciar la fase de consulta i sotmetre a informació pública, en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en un diari no oficial d’àmplia difusió en la localitat de Parcent, per un període de 45 dies hàbils,{del 16 de maig al 7 de juliol de 2014, a.i.} la versió preliminar del Pla General d’Ordenació Urbana de Parcent, informe de sostenibilitat ambiental del pla general, estudi de trànsit i mobilitat, informe de sostenibilitat econòmica, estudi de paisatge, estudi acústic i catàleg de paisatge.
De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 9/2006, de 28 d’abril, durant l’esmentat període podrà ser examinat per les persones físiques o jurídiques que es consideren interessades, així com de les administracions afectades i dels grups d’interés que ho desitgen a fi de formular al·legacions, observacions o suggeriments.
La esmentada exposició pública es fa també conforme a l’article 83 de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, de la Generalitat, Urbanística Valenciana.
El termini de consulta i informació pública començarà a comptar-se a partir de l’endemà de la publicació del corresponent anunci en elDiari Oficial de la Comunitat Valenciana.
Durant el dit termini podrà ser examinat en les dependències de l’Ajuntament de Parcent, síties en el carrer de l’Ajuntament, 11, en dieshàbils i horari d’oficina (dilluns a divendres de 09.30 hores a 15.00 hores, i dilluns i dijous de 17.00 hores a 21.00 hores), i en la pàgina web http://www.parcent.es. Les al·legacions, reclamacions i suggeriments hauran de dirigir-se a l’Ajuntament de Parcent i seran presentades per qualsevol dels mitjans que arreplega la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Per a rebre una millor atenció, podran ser atesos personalment prèvia cita que podrà ser sol·licitada en l’Ajuntament de Parcent.  www.parcent.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia