miércoles, 14 de mayo de 2014

premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters a la Comunitat Valenciana l’any 2013

Primer. Es convoca un concurs públic per a la concessió dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters a la Comunitat Valenciana l’any 2013, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria i els models referents a la instància de sol·licitud (annexos I, II i III).
Bases de la convocatòria
Bases de la convocatòria per a l’adjudicació dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters a la Comunitat Valenciana el 2013
Primera. Objecte. Es convoca, en règim de concurrència competitiva, el concurs per a la concessió dels premis als llibres millor editats i a la labor dels llibreters a la Comunitat Valenciana.
Segona. Requisits dels beneficiaris
) Podran optar a cada una de les modalitats de premis als llibres fixades en la base 3.1, amb un màxim d’una obra per modalitat, tots els  editors, siguen persones físiques o jurídiques, amb domicili o raó social a la Comunitat Valenciana la producció dels quals siga comercialitzada a través de llibreries. Els llibres presentats hauran d’estar editats entre l’1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2013, sempre que no s’hagen presentat en la convocatòria anterior. Una mateixa obra no podrà ser presentada a dos categories diferents.
) Podran optar als premis a la labor dels llibrers fixats en la base 3.2 aquelles llibreries la seu social de les quals estiga a la Comunitat Valenciana i que complisquen la finalitat del premi. Una mateixa llibreria no podrà presentar-se a dos categories diferents.
Sèptima. Termini de les sol·licituds.
1. El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 15 de maig al 3 de juny de 2014, a.i.}
2. La sol·licitud s’haurà de presentar, degudament compulsada quan siga fotocòpia, en el Registre Auxiliar de la Biblioteca Valenciana (monestir de Sant Miquel dels Reis, av. Constitució, 284, 46019  València), en els registres de les direccions territorials d’Educació,Cultura i Esport de Castelló, València o Alacant, o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En cas que la documentació es presente en correus, es regularà per l’article 31 del Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el reglament que regula la prestació dels servicis postals.
Les sol·licituds es facilitaran als interessats en el Registre Auxiliar de la Biblioteca Valenciana i en els registres de les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport de Castelló, València o Alacant.
Si la sol·licitud no es presenta en el Registre Auxiliar de la Biblioteca Valenciana, es podrà remetre un fax a l’òrgan gestor de la convocatòria (Direcció General de Cultura, núm. 963 874 103), amb indicació del número i la data d’entrada al registre, i l’òrgan en què s’ha presentat la sol·licitud.
Es podrà realitzar la presentació i el registre per mitjans electrònics i sol·licitar que les comunicacions i notificacions es practiquen peresta via. ...
La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en la URL següent: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia