martes, 10 de junio de 2014

ajudes destinades a les agrupacions de defensa sanitària ramaderes, convoca les ajudes per a l’exercici 2014 i aprova determinats programes sanitaris voluntaris en el marc de les agrupacions de defensa sanitària ramadera

1. Objecte. L’objecte d’esta orde és:
– Establir el procediment de concessió i pagament de les ajudes destinades a la compensació dels costos de les actuacions de prevenció, control, lluita o eradicació de malalties dels animals incloses en programes sanitaris i que fan les ADSR. Estos programes tindran per objecte millorar el nivell sanitari de les explotacions ramaderes en termes generals i la prevenció i eradicació de certes malalties dels animals de forma específica.
– Aprovar els programes d’actuació que establix l’annex I d’esta orde. Els programes seran de caràcter voluntari i hauran de dur-se a terme en el marc d’una ADSR.
2. Beneficiaris i requisits. Els beneficiaris d’estes ajudes són les ADSR que estiguen oficialment reconegudes per la Comunitat Valenciana i que estiguen inscritesen el registre nacional d’agrupacions de defensa sanitària ramaderes abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds.
Les ADSR hauran d’estar integrades per explotacions de productors ramaders en activitat que tinguen els requisits següents:
– Que tinguen la condició de pimes d’acord amb l’Annex I del Reglament (CE) 800/2008, de la Comissió, de 6 d’agost de 2008, pelqual declara determinades categories d’ajuda compatibles amb el mercat comú en aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat.
– Que les xicotetes i mitjanes explotacions ramaderes estiguen al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, i també complir la resta dels requisits previstos en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Atés que els beneficiaris finals d’estes ajudes són les xicotetes i mitjanes explotacions ramaderes integrades en una ADSR, estes haurande comprometre’s a dur a terme les activitats objecte de la subvenció.
7. Presentació de sol·licituds. Les sol·licituds d’ajuda s’han de formalitzar en una instància ben omplida, subscrita pel president o pel representant legal de l’agrupació, adreçada al director general competent en matèria de ramaderia de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, segons el model que establix l’annex, en el termini que s’establisca en cada convocatòria anual.
Les sol·licituds es presenten preferentment en qualsevol de les oficines de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua de la Comunitat Valenciana, dins del termini establit en cada convocatòria anual, i també es poden presentar als llocs i pels mitjans que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
DISPOSICIONS ADDICIONALS.
Primera. Convocatòria 2014. Es convoquen per a l’exercici 2014 les ajudes destinades a les agrupacions de defensa sanitària ramaderes a què fa referència l’article 1.
Les actuacions subvencionables són les que es duguen a terme des de la data de presentació de la sol·licitud fins al dia 30 de setembre de 2014.
Tercera. Termini de presentació. El termini de presentació de les sol·licituds corresponents a esta convocatòria és de set dies naturals comptats a partir de la data de publicació de l’orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 11 al 17 de juny de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia