jueves, 5 de junio de 2014

ajudes econòmiques per a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o centres privats autoritzats d'ensenyances elementals o professionals de música durant l'exercici 2014

Primer. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a esta finalitat, concedirà ajudes dirigides a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, titulars dels següents centres dedicats a impartir l’ensenyança de la música, d’acord amb el Reial Decret 303/2010, de 15 de març (BOE 86, 09.04.2010l):
– Conservatoris d’ensenyances elementals o professionals de música, sempre que no hagen subscrit convenis amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per al seu sosteniment econòmic.
– Centres privats autoritzats d’ensenyances elementals o professionals de música, de titularitat d’entitats privades sense ànim de lucre.
Segon. 1. Les ajudes a què fa referència l’article anterior contribuiran al finançament parcial dels gastos corrents realitzats en l’exercici 2014, pels titulars dels conservatoris i els centres privats autoritzats per a impartir les ensenyances elementals o professionals de música.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de la subvenció. Les ajudes s’atorgaran, en concepte de subvenció, a fi de contribuir parcialment al finançament dels gastos corrents realitzats pels titulars dels conservatoris i dels centres privats autoritzats.
Estes ajudes seran concedides pel procediment de concurrència i prorrateig, d’acord amb l’article 22, apartats primer i segon, de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (BOE 276, 18.11.2003).
Segona. Sol·licitants. 1. Podran sol·licitar estes ajudes, les corporacions locals i les entitats privades sense ànim de lucre, titulars dels centres privats autoritzats per a impartir les ensenyances musicals que estiguen ubicades a la Comunitat Valenciana.
2. No podran optar a l’obtenció de la subvenció a què fa referència esta convocatòria, les corporacions locals o entitats privades sense ànim de lucre que es troben en algun dels casos següents:
)  ...
Tercera. Formalització. 1. Les sol·licituds es formalitzaran d’acord amb el model que acompanya com a annex II la present convocatòria, i aniran dirigides a la direcció territorial d’Educació, Cultura i Esport corresponent. Estos models de sol·licitud estan a disposició dels interessats en la pàgina web http://www.cece.gva.es/subvencions ›.
2. Les instàncies, junt amb els annexos i la documentació, es podran presentar en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport corresponents, o a través de qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En el cas d’enviament per correu certificat, la presentació de la documentació en l’oficina de correus corresponent haurà de realitzar-se en sobre obert, a fi que l’exemplar destinat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport siga segellat i datat abans de ser certificat, de conformitat amb l’article 31 del Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament que regula la prestació dels servicis postals (BOE 313, 31.12.1999).
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de l’orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment del mencionat termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.{del 6 al 23 de juny de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia