lunes, 2 de junio de 2014

Ajudes en forma de préstec bonificat per a facilitar l’accés al finançament de les empreses de la Comunitat Valenciana que compten amb un Pla d’Internacionalització durant l’exercici 2014. Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

1. Objecte de la resolució. L’objecte d’esta resolució és establir les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) d’ajudes en forma de préstec bonificat per a facilitar l’accés al finançament de les empreses de la Comunitat Valenciana que compten amb un Pla d’Internacionalització durant l’exercici 2014, de manera que puguen realitzar les accions de promoció en els mercats exteriors.

2. Objectiu de la convocatòria. La convocatòria pretén facilitar l’accés al finançament de PIMES de la Comunitat Valenciana per a la posada en marxa i desenrotllament d’accions d’internacionalització.
4. Empreses beneficiàries. 4.1. Podran acollir-se a estes ajudes les PIMES que tinguen la seua seu social a la Comunitat Valenciana. Queden excloses les comunitats de béns i les societats civils, així com les associacions, fundacions, administracions públiques, i en general, les entitats sense ànim de lucre.   ...
... web de l’IVACE ‹ http://www.ivace.es ›.
4.6. Serà requisit per a ser beneficiària que l’empresa siga viable econòmicament i financerament, considerant-se que s’incomplix este requisit quan s’incórrega en almenys dos dels següents supòsits d’acord amb informe emés per auditor extern inscrit en el ROAC (Registre Oficial d’Auditors de Comptes):
– Que tinga un patrimoni net negatiu en l’últim any.
– Que tinga uns resultats negatius acumulats superiors al 50 % del patrimoni net, sense considerar les pèrdues en l’últim any.
– Que tinga un passiu corrent superior al 150 % de l’actiu corrent en l’últim any.
– Que l’empresa tinga pèrdues en l’últim any superiors al 25 % del patrimoni net a l’inici del mateix exercici.
6. Presentació de sol·licituds de l’instrument financer préstec bonificat. 6.1. Sol·licitud normalitzada
1. Els models de sol·licitud i la resta de documentació estaran disponibles en l’adreça d’Internet de l’IVACE: ‹ http://www.ivace.es › i es podran omplir utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats i disponibles per l’IVACE a través de l’adreça d’Internet adés esmentada.
La presentació de la sol·licitud porta implícita l’acceptació de les bases d’esta convocatòria.
6.2. Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació de sol·licituds començarà el 4 de juny de 2014 i finalitzarà el 27 de juny de 2014 a les 15.00 hores.
6.3. Documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud normalitzada:
6.3.1. Memòria tècnica del projecte segons model disponible en l’adreça d’Internet de l’IVACE ‹ http://goo.gl/MSSPUA ›. La memòria servirà de referent per a aplicar els criteris de valoració, d’ací que un defectuós o deficient ompliment, o la seua difícil comprensió, generarà una subestimació del projecte.
6.3.2. Les empreses sol·licitants hauran d’aportar addicionalment –a fi d’acreditar la seua viabilitat economicofinancera– estat de comptes financers dels tres últims exercicis tancats, segons model incorporat en la memòria tècnica del projecte, acompanyada de certificació firmada per auditor extern inscrit en el ROAC quantificant els resultats econòmics de l’empresa a què fa referència l’article 4.6.
6.3.3. Pla d’Internacionalització de l’empresa sol·licitant.
6.3.4. Documentació relativa a la personalitat jurídica de l’empresa sol·licitant:
) ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia