lunes, 2 de junio de 2014

7 Beques a llicenciats-graduats o llicenciades-graduades en Farmàcia per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris

1. Objecte i àmbit d’aplicació.. Constituïx l’objecte d’esta orde convocar un procediment de concurrència competitiva per a la concessió de set beques per al fomentde la formació complementària en diverses matèries, en la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat, així com el barem per a avaluar els mèrits personals i aprovar les bases que s’adjunten com a annex I d’esta orde, per la qual ha de regir-se esta convocatòria.
Les set beques tenen per objecte el foment de la formació complementària en la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat, en les matèries següents:
– 1 beca en el Programa del Gestor de Farmacovigilància: Maneig i Anàlisi Meddra.
– 1 beca en el Programa del Gestor d’Establiments Sanitaris d’Atenció Farmacèutica: Sistema de Planificació Farmacèutic.
– 2 beques en el Programa de Comissions Multidisciplinàries de Consens Terapèutic.
– 1 beca en el programa avançat de coneixement del Programa d’Estudis Clínics de Medicaments i Productes Sanitaris a la ComunitatValenciana (PECME).
– 1 beca en el Programa d’Assistència Farmacèutica en Atenció Ambulatòria i Hospitalària.
– 1 beca en el Programa de Modernització de Gestió Farmacèutica Sociosanitària.
Esta formació s’efectuarà a través de pràctiques professionals realitzades en distintes unitats adscrites a la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat.
3. Dotació, duració i pagament de les beques. ... Les beques estan dotades amb 1.000 € bruts mensuals...
2. La duració de les beques comprendrà, des de la incorporació de l’adjudicatari/ària mitjançant una resolució del director general de farmàcia i productes sanitaris, fins a un període màxim de 12 mesos. La incorporació dels becaris no serà, en cap cas, anterior al 31 de juliol de 2014.
El període de duració podrà prorrogar-se, sense necessitat de nova convocatòria, per un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que existisca la disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
7. Formalització i termini de les sol·licituds. Ens remetem al que establixen les bases adjuntes a esta convocatòria.
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de set beques en la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat per al foment de la formació complementària en diverses matèries
Primera. Requisits dels sol·licitants. 1. Els sol·licitants han de reunir els requisits següents:
) No ser major de 35 anys.

) Estar en possessió del títol oficial universitari o de formació professional o equivalent exigit en la convocatòria, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut mes de cinc anys des de la seua finalització.

) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la qual cosa s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en la sol·licitud, llevat que, atesa la naturalesa de la beca i la seua finalitat, s’exceptue alguna de les prohibicions esmentades.

) Disposar de cobertura sanitària.

2. El compliment temporal dels requisits s’entendrà referit a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, excepte en allò que es recull en la lletra c, el compliment de la qual vindrà referit a la data de concessió de la beca, si és el cas.
3. No podran optar a una beca els que en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització.
Segona. Formalització de sol·licituds. Cada sol·licitant només podrà optar a una de les beques convocades en la matèria corresponent. La presentació de dos o més sol·licituds comportarà l’exclusió de la convocatòria.
...  Els interessats presentaran exclusivament per via electrònica la sol·licitud i currículum de forma completa en la seu electrònica de la Generalitat ‹ www.sede.gva.es ›. ...
Tercera. Termini de presentació de les sol·licituds.
El termini de presentació de sol·licituds telemàtiques serà de 15 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 3 al 19 de juny de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia