lunes, 2 de junio de 2014

subvencions destinades al finançament d’equipaments, senyalització i mobiliari urbà en municipis xicotets i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca els 1.000 habitants

Primer. Convocatòria. Convocar, per a l’exercici 2014, subvencions per al finançament d’equipaments, senyalització i mobiliari urbà de municipis xicotets ientitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca els 1.000 habitants.
L’import global màxim destinat a finançar estes subvencions ascendix 300.000,00 €, ...
Segon. Aprovació de les bases de la convocatòria.
Aprovar les bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions que s’efectua per mitjà de la present orde, així com el model de sol·licitud i documents complementaris que s’hi inclouen com a annex.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de subvencions destinades al finançament d’equipaments, senyalització i mobiliari urbà de municipis i entitatslocals menors de la Comunitat Valenciana amb una població que no excedisca els 1.000 habitants, per a l’exercici 2014
Primera. Objectius. Les subvencions que regulen les presents bases tenen com a objectiu coadjuvar al desenrotllament integral dels municipis i les entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, a través del finançament de les seues inversions de capital.
Segona. Beneficiaris. Podran ser beneficiaris del present programa de subvencions tots els municipis i les entitats locals menors de la Comunitat Valencianaque no excedisquen els 1.000 habitants, d’acord amb les xifres oficials resultants de l’última revisió del padró municipal, declarades oficials pel reial decret regulador de la matèria.
Els beneficiaris de les subvencions hauran de tindre els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, Generalde Subvencions.
Tercera. Actuacions subvencionables. Seran subvencionables, a través del programa de subvencions
que estes bases regulen, els equipaments, les instal·lacions i, en general, les inversions realitzades pels ajuntaments i entitats locals menors en les seues cases consistorials i altres dependències municipals. Així mateix, s’inclouran les inversions realitzades pels ajuntaments i les entitats locals menors destinades a la senyalització i l’adquisició de mobiliari urbà.
Les actuacions que se subvencionen han de tindre el caràcter d’inventariables, és a dir, no tindran la consideració de gasto corrent.
Quarta. Formalització de sol·licituds i termini de presentació. 1. El termini per a la presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 3 de juny al 2 de juliol de 2014, a.i.} L’incompliment d’este termini determinarà lainadmissió de la sol·licitud.
2. Les sol·licituds de subvenció, tant la sol·licitud general de subvenció com l’específica d’esta ajuda, acompanyades de la documentació requerida, es dirigiran a la Direcció General d’Administració Local, Registre General de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, carrer En Bou, 9 i 11 (Palau d’en Bou), 46001 (València).

3. Les sol·licituds podran presentar-se per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de lesAdministracions Públiques. Igualment, també podran presentar-se per via telemàtica en el portal de la Generalitat (‹ www.gva.es ›) accedint als apartats «Administracions – Ajudes i subvencions – Administracions locals».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia