martes, 3 de junio de 2014

Ajudes a la digitalització de documentació històrica i/o millora de les installacions d’arxius històrics d’entitats privades sense finalitat de lucre de la Comunitat Valenciana.

Primer.- Es convoca un concurs públic per a la concessió d’ajudes destinades a la digitalització de documentació històrica i/o millora de les installacions d’arxius històrics d’entitats privades sense finalitat de lucre de la Comunitat Valenciana. Així mateix, s’aproven les bases de la present convocatòria (annex I), el model de sol·licitud (annex II), el model de fitxa de domiciliació bancària (annex III), el model de certificat del secretari o interventor (annex IV) i el model de formulari del Cens del Patrimoni Documental Valencià (annex V).
ANNEX I
Bases per les quals es convoca un concurs públic per a la concessió d’ajudes destinades a la digitalització de documentació històrica i millora d’instal·lacions d’arxius històrics d’entitats privades sense finalitat de lucre de la Comunitat Valenciana.
Primera. Objecte. La present convocatòria té com a objecte la concessió d’ajudes que contribuïsquen al finançament dels gastos realitzats per les entitats privades sense finalitat de lucre de la Comunitat Valenciana el fi de les quals siga, de manera individual o conjunta:
) La digitalització de documentació anterior a 1940 pertanyent a l’entitat.
) La millora de les instal·lacions d’arxiu destinades a la conservació de la documentació anterior a 1940.
Es considera com a arxiu i com a document d’arxiu el que disposen els articles 80.1 i 76.2, respectivament, de la Llei 4/1998, d’11 de juny, de Patrimoni Cultural Valencià.
Quarta. Requisits dels beneficiaris. 1. Podran sol·licitar estes ajudes totes les entitats privades sense finalitat de lucre de la Comunitat Valenciana que realitzen inversions destinades, de manera individual o conjunta, a la digitalització de la documentació anterior a 1940 pertanyent a l’entitat, i a la millora de les seues instal·lacions d’arxiu destinades a conservar este tipus de documentació.
Sexta. Termini de les sol·licituds. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 4 al 26 de juny de 2014, a.i.}
2. Les sol·licituds han de dirigir-se a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Direcció General de Cultura, i podran presentar-se en el Registre Auxiliar de la Biblioteca Valenciana (monestir de Sant Miquel dels Reis, av. de la Constitució, 284, 46019, València) o per qualsevol dels mitjans previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

3.  ... La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del PROP, en la URL següent: ‹ http://www.gva.es/portal/inicio/procedimientos?id_proc=16532 ›.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia