miércoles, 4 de junio de 2014

borsa de treball d' Auxiliar Administratiu. Ajuntament d'Anglès (La Selva-Girona)

BASES PER AL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER A LA COBERTURA DE PLACES DE PERSONAL ADMINISTRATIU A L’AJUNTAMENT D’ANGLÈS
Primera.- Objecte. L’objecte d’aquestes bases és la formació d’una borsa de treball per a places d’auxiliar d’administració general, per a la cobertura de possibles vacants que es puguin produir a la plantilla de l’Ajuntament d’Anglès.
Segona.- Requisits per prendre part a les proves. Per prendre part en les proves de selecció, els/les aspirants hauran de reunir totes i cadascuna de les condicions o requisits següents, que hauran de complir-se l’últim dia de presentació de sol·licituds:
a) Tenir nacionalitat espanyola o d’un estat membre de la Unió Europea segons les normatives vigents i sens perjudici del previst a la legislació en matèria d’estrangeria vigent el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds.
b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.
c) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, graduat en Educació Secundària Obligatòria o una altra equivalent. En cas de presentació d’altres títols equivalents, l’aspirant haurà d’aportar un certificat oficial de l’equivalència de les titulacions presentades.
d) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament del normal exercici de la funció de la plaça que es convoca.
e) No haver estat separat/ada, per expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l’exercici de funcions públiques.
f) No trobar-se incurs/a en causes d’incapacitat o incompatibilitat, senyalades als articles 36 i 37 del Reglament de Funcionaris d’Administració Local i Llei 53/1984 sobre incompatibilitats de funcionaris al servei de les administracions públiques.
g) Tenir coneixements de català equivalents al Certificat de nivell de suficiència de català de la Junta Permanent de Català (nivell C).
Tercera.- Presentació d’instàncies. Les persones interessades en prendre part a les proves han de presentar una instància, en la qual hauran de manifestar que coneixen i accepten aquestes bases i reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides per participar en el procés selectiu.
Les instàncies, es dirigiran a l’Alcalde i es presentaran al Registre general d’aquest Ajuntament, o en qualsevol altra forma de les que estableix l’article 38.4 c) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, a partir de l’endemà de l’última publicació de l’anunci de la convocatòria en el BOP o en el DOGC, i per un termini de 7 dies naturals.{del 5 a l' 11 de juny de 2014, a.i.}
A la instància s’hi adjuntaran:
a) Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat, del document equivalent dels països de la Unió Europea, o del permís de residència en el cas d’estrangers extracomunitaris.
b) Currículum vitae.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia