miércoles, 4 de junio de 2014

concessió d'instruments financers (préstec bonificat) per a la preparació de propostes a les convocatòries del Programa Marc d'Investigació i Innovació 2014-2020 (Horitzó 2020 - H2020) per a l'exercici 2014.

1. Objecte de la resolució. L’objecte de la present resolució és establir, junt amb el que disposa l’Orde de 12 de desembre de 2006, de la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència, sobre concessió d’ajudes per l’Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA), les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) d’ajudes en forma de préstec bonificat i subvenció per a incentivar la participació d’empreses en programes europeus, en concret en la convocatòria del Programa Marc d’Investigació i Innovació 2014 2020 Horitzó-2020 (d’ara en avant H2020) per a l’exercici 2014.
2. Objectiu de la convocatòria. La convocatòria busca incrementar el nombre d’empreses de la Comunitat Valenciana que participen en convocatòries del Programa Marc Horitzó 2020 i incentivar la millora de la qualitat de les propostes presentades a les dites convocatòries, aconseguint d’esta manera un major retorn a la Comunitat Valenciana de fons europeus destinats a la I+D.
3. Actuacions suscceptibles de suport. Requisits generals dels projectes objecte del préstec bonificat-subvenció. 3.1. L’objectiu descrit es pretén aconseguir per mitjà de la concessió de préstecs bonificats i subvencions a fons perdut per a desenrotllar projectes consistents en la preparació, elaboració i presentació de propostes per a concórrer a qualsevol dels programes destinats a empreses de H2020 les convocatòries dels quals poden consultar-se en l’adreça següent web ‹ http://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/ >. En funció del resultat obtingut en la respectiva convocatòria H2020, la subvenció a fons perdut es farà efectiva o se’n produirà la revocació.
3.2. Per projecte s’entén qualsevol iniciativa de gasto o inversió, sobre una operació o actiu concret, que s’haja de realitzar en un termini determinat i que, de forma individual o combinada, tinga un sentit empresarial, sense perjuí que eixa iniciativa puga integrar-se, en el seua contingut o en el temps, en un pla major.
3.3. Els projectes hauran d’haver-se iniciat després de l’1 de gener de 2014 i finalitzar abans del 31 de desembre de 2014.
3.4. Els projectes hauran de ser realitzats per empreses amb seu o establiment productiu a la Comunitat Valenciana i els resultats dels treballs hauran de romandre o tindre impacte tangible a la Comunitat Valenciana.
3.5. El pressupost del projecte presentat a la convocatòria H2020 haurà de ser igual o superior a 50.000 euros.
4. Empreses beneficiàries. 4.1. Podran acollir-se a estes ajudes les empreses, tant grans com pimes, que tinguen la seua seu social o establiment de producció a la Comunitat Valenciana. En queden excloses les comunitats de béns i les societats civils, així com les associacions, fundacions, administracions públiques, i en general, les entitats sense ànim de lucre. ...  adreça web de l’IVACE ‹ http://www.ivace.es ›.
5. Característiques de l’instrument financer préstec bonificatsubvenció a fons perdut. Costos incentivables.
5.1. L’instrument financer en què consistixen les ajudes tindrà per objecte la concessió d’un préstec amb bonificació del tipus d’interés i d’una subvenció a fons perdut sobre els costos subvencionables del projecte.
6. Sol·licitud de l’instrument financer préstec bonificat subvenció. 6.1. Sol·licitud normalitzada. Els models de sol·licitud i la resta de documentació estaran disponibles en l’adreça d’Internet de l’IVACE: ‹http://www.ivace.es › i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats per l’IVACE a través d’esta adreça d’Internet.
6.2 Termini de presentació de sol·licituds:
Per a este programa s’obrin dos terminis de presentació de sol·licituds que seran resoltes en els corresponents períodes:
– 1r termini: des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria fins a l’1 de juliol de 2014 a les 14.00 hores.
– 2n termini: des del 2 de juliol de 2014 fins al 7 d’octubre de 2014 a les 14.00 hores.
6.3. Documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud normalitzada:
6.3.1. Memòria tècnica del projecte segons model disponible en l’adreça d’Internet de l’IVACE ‹http://www.ivace.es›. La memòria servirà de referent per a aplicar els criteris de valoració, és per això que un defectuós o deficient ompliment, o la seua difícil comprensió, generarà una minusvaloració del projecte o inclús una denegació de la sol·licitud.

6.3.2. Estat de comptes financers dels tres últims exercicis tancats, segons model incorporat en la memòria tècnica del projecte, acompanyat d’informe firmat per auditor extern inscrit en el ROAC que quantifique els resultats econòmics de l’empresa a què fa referència l’article 4.6.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia