sábado, 7 de junio de 2014

borsa de treball de Tècnics de grau mitjà (departaments d’Administració, Comunicació i Promoció ). Fundació Turisme Palma de Mallorca 365

BASES  GENERALS  PER  A  LA  CONVOCATÒRIA  D'UNA  BORSA  DE  TREBALL  DE TÈCNICS  DE  GRAU MITJÀ  PER  A COBRIR LES PLACES  VACANTS O  SUBSTITUCIONS  A LA PLANTILLA  DE PERSONAL  DE LA FUNDACIÓ TURISME PALMA DE MALLORCA 365
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
L’objecte de la present convocatòria és crear una borsa de treball de tècnics de grau mitjà, amb caràcter laboral temporal, per a cobrir les places vacants o substitucions a la plantilla de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 (FTPM365).
2. DESCRPCIÓ GENERAL DEL/S LLOC/S DE TREBALL
Lloc/s de treball: departaments d’Administració, Comunicació i Promoció 
Nivell salarial: 2
Tipus de contracte: contracte de substitució eventual.
Característiques: jornada completa. 
Sou brut anual (2014): 29.889,02 €
Data aproximada d’inici: en haver-hi substitucions.
3. REQUISITS O CONDICIONS DELS ASPIRANTS
a. Tenir la nacionalitat espanyola, la d’un estat membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També podran ser admesos, amb independència de la seva nacionalitat, els cònjuges d’espanyols i dels ciutadans d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no hagin estat separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no hagin estat separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents.
b. Haver complit setze anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
c. Posseir la titulació de diplomatura o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-la a la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
d. Tenir coneixement de la llengua catalana, com a mínim de nivell B2.
e. No haver estat separat del servei o acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans autònoms o dependents d’aquestes, ni trobar-se en la situació d’inhabilitació absoluta o especial per a l’exercici de funcions en aquestes. En el cas de pertànyer a un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver estat sotmès a sanció disciplinària que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l’accés al servei públic.
Això no obstant, serà aplicable el benefici de la rehabilitació, d’acord amb les normes penals i administratives, si l’interessat ho justifica.
4. SISTEMA DE SELECCIÓ. La selecció es basarà en la documentació rebuda directament a l’FTPM365 durant el termini establert per a rebre-la i les entrevistes.
La puntuació mínima per a accedir a la borsa és de 10 punts (7 punts corresponents al barem de mèrits + 3 punts corresponents a l’entrevista).
Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Comissió Seleccionadora pot establir una puntuació inferior.
8. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Els interessats han de presentar el model normalitzat de sol·licitud (annex I) juntament amb la documentació corresponent durant el termini de 10 dies hàbils comptats des de l’endemà que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB),{del 8 al 19 de juny de 2014, a.i.} de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, a:
Fundació Turisme Palma de Mallorca 365
C. de la Victòria, 2, principal
07001 Palma de Mallorca
Illes Balears
Si el darrer dia de presentació és dissabte, festiu o inhàbil s’entendrà prorrogat al dia següent hàbil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia